Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)

Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.

Португальський клуб "Бенфіка" за який від недавно почав грати футболіст збірної України та ексфорвард бельгійського "Гента" Роман Яремчук, оригінально перейменувала свою сторінку у соціальній мережі Twitter. Тепер аккаунт називається "Benfіcachuk" - на честь українського футболіста Яремчука, який забив дебютний гол у матчі з "Спартаком" та вибити росіян з Ліги чемпіонів.

Цим самим "орли" вирішили оригінальним способом подякувати українцю за внесок у перемогу команди. Після цього вболівальники  "Бенфіки" в офіційному Twitter-акаунті португальців масово почали вимагати опублікувати фото Яремчука.

Зокрема, 25-річний українець з'явився на полі на 64-й хвилині зустрічі, а вже в компенсований до другого тайму час відзначився переможним голом. Однак, зазначимо, що спершу сайт УЄФА записав гол на українця, але пізніше у протоколі вказали, що це Самюель Жиго забив у ворота своєї команди.

Нагадаємо, що матч закінчився із рахунком 2:0, а за сумою двох зустрічей "Бенфіка" перемогла російський "Спартак" - 4:0.

Читайте також
Українець Яремчук дебютував у "Бенфіці": своїм голом приніс перемогу над "Спартаком" (відео) Українець Яремчук дебютував у "Бенфіці": своїм голом приніс перемогу над "Спартаком" (відео)
Росіяни залишились без шансів вже після фіаско у Москві, де "орли" впевнено їх перемогли. Матч у Португалії лише в черговий раз це підтвердив, а українець Роман Яремчук створив гол і допоміг вибити росіян з Ліги чемпіонів.
Ним зацікавився Моурінью: нападник збірної України Яремчук може перейти в італьйську "Рому" Ним зацікавився Моурінью: нападник збірної України Яремчук може перейти в італьйську "Рому"
Гравцем бельгійського "Гента" та збірної України Романом Яремчуком італійський футбольний клуб з Риму та його тренер Жозе Моурінью.
Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори
Окрім португальського клубу "Бенфіка" українським нападником, який наразі грає за бельгійський "Гент" Романом Яремчуком, зацікавились також провідні клуби Англії, Італії та Німеччини.
Loading...
Load next