Запальні танці у роздягальні: футболісти збірної України відсвяткували перемогу над командою Швеції

Запальні танці у роздягальні: футболісти збірної України відсвяткували перемогу над командою Швеції
Гравці "жовто-синіх" були неймовірно щасливі після перемоги над збірною Швеції, і вже у роздягальні святкували свою перемогу бурхливими танцями.

Після вчорашньої перемоги українські гравці не приховували своїх емоцій та весело святкували її у роздягальні після матчу. Зокрема, захисник збірної України Віталій Миколенко на своїй сторінці в Instagram опублікував відеоролик зі святкуванням командою перемоги над Швецією в 1/8 фіналу Євро-2020.

Український футболіст Роман Яремчук влаштував запальні танці в роздягальні в одних шортах. До нього також приєднався Євген Макаренко, який також продемонстрував свої танцювальні навички.

Разом зі своїми колегами по команді від радощів затанцював і гравець Тарас Степаненко. Його дружина у відповідь на це відео написала: "Чоловік, обожнюю. Як зацілувала б зараз".

Нагадаємо, що учора, 29 червня, вперше в історії гравці збірної України вибороли собі місце в 1/4 Чемпіонату Європи. Підопічні головного тренера збірної Андрія Шевченка обіграли Швецію з рахунком 2:1. Трапилось це завдяки дебютному голу Артема Довбика, який на останніх хвилинах (120+1-й хвилині) забив переможний для України гол у ворота збірної Швеції.

Наступний матч збірна України проведе проти Англії. Поєдинок відбудеться у суботу, 3 липня, у столиці Італії, Римі.

Читайте також
Гордон вилив на себе воду після перемоги України у матчі зі збірною Швеції (відео) Гордон вилив на себе воду після перемоги України у матчі зі збірною Швеції (відео)
Український журналіст Дмитро Гордон знову відзначився скандальною витівкою у прямому ефірі. Цього разу Гордон вирішив в оригінальний спосіб повболівати за збірну України та облив себе водою.
Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото) Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото)
Посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг потролив підопічних Шевченка, які вийшли у плей-оф завдяки перемозі збірної Швеції.
Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1 Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1
Збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті Євро-2020. Матч зі збірною Північної Македонії закінчився з рахунком 2:1, на користь України.
Loading...
Load next