Гордон вилив на себе воду після перемоги України у матчі зі збірною Швеції (відео)

Гордон вилив на себе воду після перемоги України у матчі зі збірною Швеції (відео)
Український журналіст Дмитро Гордон знову відзначився скандальною витівкою у прямому ефірі. Цього разу Гордон вирішив в оригінальний спосіб повболівати за збірну України та облив себе водою.

У прямому ефірі, святкуючи перемогу української збірної в 1/8 фіналу Євро-2020 Дмитро Гордон та телеведучий Василь Голованов облилися водою. Зокрема, журналіст та ведучий разом в ефірі програми "Час Голованова" стежили за матчем української збірної проти Швеції.

Обидвоє пообіцяли, що у разі перемоги України над Швецією вони виллють на себе по склянці води. Матч закінчився із рахунком 2:1 на користь української збірної, тому журналісти були змушені стримати своє слово, яке вони дали перед своїми глядачами.

Коли пролунав фінальний свисток матчу і чоловіки побачили, що українці перемогли шведів, журналісти не приховували емоцій і обіймалися. Гордон своєю чергою заявив, що "це фантастика!".

"Ну що, як пообіцяв...", - сказав Гордон і перевернув стакан із водою собі на голову.

Журналіст зробив це разом з ведучим Василем Головановим.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Гордон провів інтерв'ю із російською блогеркою Мар'яною Ро. Дівчина розповідала журналісту про своє 21-річчя, на що Гордон видав порівняння з відомою грою – "очко". Співрозмовниця не оцінила гумор журналіста.

Читайте також
"Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото) "Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото)
Президент Зеленський зателефонував українським гравцям перед вирішальним матчем зі збірною Швеції.
Історична перемога: збірна України на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020 Історична перемога: збірна України на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020
Збірна України перемогла збірну Швеції з рахунком 2:1, вийшовши в 1/4 Євро-2020.
Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020 Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020
Зубков зіграв на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу всього 12 хвилин.
Loading...
Load next