В Україні стартувала вступна кампанія 2021: що потрібно знати вступникам

В Україні стартувала вступна кампанія 2021: що потрібно знати вступникам
Цього року майбутні студенти зможуть подати до п’яти заяв у будь-який вищий навчальний заклад на бюджет та до 30 заяв – на контрактну форму навчання.

Вже від сьогодні, 1 липня, українські абітурієнти можуть реєструвати свої електронні кабінети та дистанційно упродовж двох тижнів подати заву на вступ в омріяний університет. Реєстрація кабінету відбувається в Єдиній державній електронній базі даних з питань освіти.

Для реєстрації в електронному кабінеті вступника необхідно ввести електронну пошту, яка й стане логіном для входу. Після цього абітурієнту надійде лист для активації доступу кабінету. Проте, під час реєстрації е-кабінету заборонено використовувати електронні адреси заблокованих в Україні mail.ru та yandex.ru.

Згідно з інформацією, яка була оприлюднена на сайті Міністерства освіти та науки, для вступу на бакалаврат складання вступних іспитів та творчих конкурсів триватиме з 1 по 13 липня - на бюджетну та контрактну форму навчання. Та вже з 14 по 23 липня — тільки на контрактну форму навчання. Прийом заяв та документів розпочнеться з 14 липня

Зауважимо, що у перші декілька днів сайт може працювати повільно через велике навантаження.

Читайте також
ЗНО в умовах карантину: учні українських шкіл вже отримали запрошення на тестування ЗНО в умовах карантину: учні українських шкіл вже отримали запрошення на тестування
На інформаційних сторінках 389 683 тисяч українських школярів вже розміщено запрошення-перепустки на зовнішнє незалежне оцінювання, яке є необхідним для вступу у вищі навчальні заклади.
Вступна кампанія 2021: реєстрація електронних кабінетів для українських абітурієнтів триває (відео) Вступна кампанія 2021: реєстрація електронних кабінетів для українських абітурієнтів триває (відео)
На державну форму навчання абітурієнти зможуть подати 5 заяв, вказавши пріоритетність, на комерційну – 30 заяв.
ЗНО 2021 в Україні: хто з абітурієнтів може зареєструватися на додаткову сесію ЗНО 2021 в Україні: хто з абітурієнтів може зареєструватися на додаткову сесію
Випускники українських шкіл, які з поважних причин не змогли зареєструватись або ж прийти для участі зовнішнього незалежного оцінювання в період основної сесії зможуть зареєструватися для участі в додатковій сесії, яка розпочнеться вже з 29 червня.
Loading...
Load next