ЗНО в умовах карантину: учні українських шкіл вже отримали запрошення на тестування

ЗНО в умовах карантину: учні українських шкіл вже отримали запрошення на тестування
На інформаційних сторінках 389 683 тисяч українських школярів вже розміщено запрошення-перепустки на зовнішнє незалежне оцінювання, яке є необхідним для вступу у вищі навчальні заклади.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства освіти і науки України.

"Учасникам ЗНО необхідно до 21 травня самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і PIN-кодом, зазначеним у ньому", - йдеться у повідомленні МОН.

Зазначимо також, що адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання учні  можуть переглянути в мобільному додатку "Моє ЗНО". Якщо ж комусь із абітурієнтів не прийшло повідомлення про запрошення на проходження ЗНО то це можна перевірити за місцезнаходженням поштових відправлень із ними. 

"Для цього необхідно ввести номер реєстраційної картки до сервісу перевірки стану опрацювання документів. Якщо учасника зареєстровано і йому відправлено лист із сертифікатом, на вебсторінці буде зазначено ідентифікатор відповідного поштового відправлення, за яким можна відстежити стан надходження відправлення", - зазначають у міністерстві.

Зокрема у випадку якщо учасник ЗНО не забере свій індивідуальний конверт із поштового відділення в найближчий час, то він зберігатиметься у відділенні протягом місяця. Однак довше зберігати його там не будуть і повернуть до регіонального центру оцінювання якості освіти.

 Нагадаємо, що випускники українських шкіл, які з поважних причин не змогли зареєструватись або ж прийти для участі зовнішнього незалежного оцінювання в період основної сесії зможуть зареєструватися для участі в додатковій сесії, яка розпочнеться вже з 29 червня.

Читайте також
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
ЗНО 2021 в Україні: хто з абітурієнтів може зареєструватися на додаткову сесію ЗНО 2021 в Україні: хто з абітурієнтів може зареєструватися на додаткову сесію
Випускники українських шкіл, які з поважних причин не змогли зареєструватись або ж прийти для участі зовнішнього незалежного оцінювання в період основної сесії зможуть зареєструватися для участі в додатковій сесії, яка розпочнеться вже з 29 червня.
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
Loading...
Load next