Під прапором ЛГБТ: співак MELOVIN здійснив камінґ-аут та звинуватив телеканал у жорсткій цензурі (відео)

Під прапором ЛГБТ: співак MELOVIN здійснив камінґ-аут та звинуватив телеканал у жорсткій цензурі (відео)
Один із представників України на Євробаченні та співак Костянтин Бочаров, більш відомий під псевдонімом MELOVIN публічно зізнався в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Проте, навколо цього розгорівся скандал, оскільки один із телеканалів, який транслював виступ співака вирішили не впускати цей момент в ефір.

Український співак MELOVIN здійснив камінґ-аут на музичному фестивалі Atlas Weekend та привселюдно зізнався у своїй нетрадиційний орієнтації. Спершу артист поцілував дівчину, а згодом і хлопцями, з якими виступав. Після цього ж співак огорнув себе веселковим прапором ЛГБТ-спільноти. Про це повідомив сам MELOVIN на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Проте, навколо відвертих дій артиста на фестивалі розгорівся скандал. Хлопець заявив, що телеканал M1, який транслює захід, вирізав цей момент із прямого ефіру. Замість цього телеканал показав інтерв'ю з Михайлом Поплавським.

Мій офіційний камінаут, який відбувся зі сцени, було вирізано з прямого ефіру М1. Моє відео і досі не завантажують на YouTube. І все через те, що я показав свою сутність. Для мене немає значення колір, віра чи стать, адже любити потрібно людину, тіло, душу…, - написав у своєму дописі артист.

Жорстку цензуру телеканалу MELOVIN назвав "старими склепами" і додав, що в такому разі "не впевнений, що хоч[е] існувати в такому майбутньому України".

І в цей самий час така любов не признається кимось, блокується та просто не випускається в ефір, - додав артист.

Зокрема, справді в офіційних трансляціях та акаунтах фестивалю виступ MELOVIN показали не повністю. Так на YouTube-каналі телеканалу опублікували виступ артиста, однак без моменту де присутні поцілунки.

Ситуацію зі скандалом навколо Костянтина Бочарова вже прокоментував телеканал М1, повідомляє "Детектор медіа". Представники каналу переконують, що не знали про плани артиста та публічне зізнання коли затверджували сценічний план концерту й телеефіру.  

Телеканал М1 підтримує будь-які людські свободи та права. В даному випадку, мова йде суто про професійний підхід з боку команди виконавця. Сценічний план концерту та телеефіру формується і затверджується заздалегідь. У такий спосіб ми формуємо щосекундний графік прямого ефіру, який включає в себе як безпосередньо ефір, так і вихід у рекламні блоки. Це означає, що всі постановки артистів під час телезйомки концертних виступів обговорюються їх менеджментом із телеканалом заздалегідь. Представники менеджменту Melovin у повній мірі не поставили до відома про свої плани, надавши інформацію тільки про піротехнічне шоу. Після нього командою М1 заздалегідь було заплановано включення з backstage-зони "Atlas Weekend на М1, - заявили представники каналу. 

Вони також пообіцяли оприлюднили повне відео виступу артиста на своїй офіційній сторінці в YouTube вже сьогодні, 6 липня.

 Зауважимо, що камінґ-аут - це добровільне й усвідомлене визнання людиною своєї сексуальної орієнтації чи гендерної приналежності.

 

Читайте також
Потап та Позитив потролили MELOVIN: артисти поцілувались на сцені музичного фестивалю (відео) Потап та Позитив потролили MELOVIN: артисти поцілувались на сцені музичного фестивалю (відео)
Цьогорічний музичний фестиваль Atlas Weekend не перестає дивувати - спершу співак MELOVIN здійснив на сцені камінґ-аут та привселюдно зізнався у нетрадиційній орієнтації, а згодом Потап та Позитив вирішили поцілунком "підтримати" артиста.
Олімпійський каратист Станіслав Горуна став учасником шоу "Танці з зірками" (відео) Олімпійський каратист Станіслав Горуна став учасником шоу "Танці з зірками" (відео)
"Бажаю партнерці багато терпіння", - олімпійський призер Станіслав Горуна став останнім учасником танцювального шоу "Танців з зірками". Спортсмен прийняв виклик від епатажного виконавця MELOVIN, який нещодавно публічно зізнався у свої нетрадиційній орієнтації та привселюдно здійснив камінг-аут.
Антихристиянські дії на "Файному місті": мер Тернополя погрожує закрити фестиваль через виступ польського гурту (відео) Антихристиянські дії на "Файному місті": мер Тернополя погрожує закрити фестиваль через виступ польського гурту (відео)
Очільник Тернополя вимагає від організаторів музичного фестивалю "Файного міста" вибачень. Причина цьому - антихристиянський виступ польського гурту Batushka.
Loading...
Load next