Олімпійський каратист Станіслав Горуна став учасником шоу "Танці з зірками" (відео)

Олімпійський каратист Станіслав Горуна став учасником шоу "Танці з зірками" (відео)
"Бажаю партнерці багато терпіння", - олімпійський призер Станіслав Горуна став останнім учасником танцювального шоу "Танців з зірками". Спортсмен прийняв виклик від епатажного виконавця MELOVIN, який нещодавно публічно зізнався у свої нетрадиційній орієнтації та привселюдно здійснив камінг-аут.

Останнім учасником нового сезону головного танцювального шоу країни "Танці з зірками" став львівський олімпієць та каратист Станіслав Горуна. Так, традиційний челлендж під назвою #танціззіркамиchallenge, в якому учасники шоу кидали один одному виклик із запрошенням вийти на паркет та розкривали інтригу щодо своєї участі закінчився. 

Про це повідомив сьогодні, 26 серпня, сам спортсмен на своїй сторінці в Instagram.

Це те, що шокує мене самого. Тому тримаймося, я приймаю виклик від @melovin_official на #танціззіркамиchallenge! Зустрінемося на паркеті, - написав Горуна у дописі.

Так, бронзовий призер Олімпіади в Токіо, чемпіон Всесвітніх ігор і чемпіон Європи з карате Станіслав Горуна й справді вийде на паркет та візьме участь у легендарному шоу. Проте, Горуна не передавав естафету далі, а це означає, що він став останнім учасником нового сезону "Танців з зірками".

Участь у проекті – це для мене справжній виклик. Вже зараз розумію, що мені буде найважче з усіх учасників, адже коли всі в юності ходили на дискотеки, я ходив на тренування з карате. Але приймати виклики – це саме те, що я люблю. Я б хотів навчитись танцювати будь-що: сальсу, бачату, танго, меренгу, вальс. В моєму випадку почати рухатись – це вже великий прогрес, - сказав каратист.

Зазначимо, що Станіслав - не перший олімпієць, який братиме участь у шоу.  30-річна українська шаблістка Ольга Харлан після Олімпіади в Токіо повідомила, що також стала учасницею нового сезону.

Нагадаємо, що українець Станіслав Горуна не пройшов у "золотий" фінал, проте здобув "бронзу". У півфіналі він програв одному із найтитулованіших каратистів світу італійцеві Луїджі Бузі.

Тоді суперником Горуни у півфіналі був італієць Луїджі Буза. Італійський спортсмен - один із найтитулованіших каратистів світу: 6-разовий призер світових першостей (у 2006 та 2012 роках Буза здобув "золото"), а також 14-разовий призер Євро (п'ять разів італієць здобував "золото" - у 2007, 2012, 2014, 2017 та 2019 роках).

Читайте також
Потап та Позитив потролили MELOVIN: артисти поцілувались на сцені музичного фестивалю (відео) Потап та Позитив потролили MELOVIN: артисти поцілувались на сцені музичного фестивалю (відео)
Цьогорічний музичний фестиваль Atlas Weekend не перестає дивувати - спершу співак MELOVIN здійснив на сцені камінґ-аут та привселюдно зізнався у нетрадиційній орієнтації, а згодом Потап та Позитив вирішили поцілунком "підтримати" артиста.
Під прапором ЛГБТ: співак MELOVIN здійснив камінґ-аут та звинуватив телеканал у жорсткій цензурі (відео) Під прапором ЛГБТ: співак MELOVIN здійснив камінґ-аут та звинуватив телеканал у жорсткій цензурі (відео)
Один із представників України на Євробаченні та співак Костянтин Бочаров, більш відомий під псевдонімом MELOVIN публічно зізнався в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Проте, навколо цього розгорівся скандал, оскільки один із телеканалів, який транслював виступ співака вирішили не впускати цей момент в ефір.
Каратистка Терлюга виборола для України "срібну" медаль на Олімпіаді Каратистка Терлюга виборола для України "срібну" медаль на Олімпіаді
За секунду до завершення сутички українська каратистка Анжеліка Терлюга здобула срібло Олімпіади з карате.
Loading...
Load next