Віряни московського патріархату влаштували транспортний колапс: перекрита об’їзна Одеси (відео)

Віряни московського патріархату влаштували транспортний колапс: перекрита об’їзна Одеси (відео)
Парафіяни московського патріархату влаштували хресну ходу утворивши транспортний колапс на об'їзній дорозі Одеси. Так вони зайняли цілу смугу транспортного руху.

Сьогодні зранку, 8 липня, одеситам виявилося дуже важко дістатися до центру міста, рух в одну сторону практично паралізований, утворилися затори в кілька кілометрів. Автомобілі стоять вздовж об'їзної майже до Дніпропетровської дороги. Про це 8 липня повідомило видання "Думская".

Паломників супроводжує поліція, рятувальники та медики швидкої допомоги.

Пресслужба Одеської єпархії УПЦ Московського патріархату повідомляє, що віряни йдуть в село Маринівка, де розташований Свято-Покровський скит. Біля нього має відбутися декілька богослужінь.

Свою хресну ходу парафіяни почали від храму Володимирської ікони Божої матері на вулиці Добровольського, 110. Молебень буде проходити тут кілька днів.

Маршрут хресного ходу складає майже 36 кілометрів.
 

 

Читайте також
У Чорному морі стартували військові навчання "Sea Breeze 2021" (фото) У Чорному морі стартували військові навчання "Sea Breeze 2021" (фото)
Багатонаціональні військові навчання триватимуть з 28 червня до 10 липня і будуть наймасштабнішими за останні 20 років.
В Одеський порт зайшли два кораблі НАТО: проводитимуть спільні навчання з Україною (відео) В Одеський порт зайшли два кораблі НАТО: проводитимуть спільні навчання з Україною (відео)
Два бойові кораблі НАТО вже у одеському порті. Відомо, що перед заходженням у місто вони провели спільні маневри з американським есмінцем.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
Loading...
Load next