Українські пасажири втрапили у скандал з Wizz Air: компанія не впускає їх на борт літака

Українські пасажири втрапили у скандал з Wizz Air: компанія не впускає їх на борт літака
У мережі пасажири з України скаржаться на те, що компанія Wizz Air не пускає їх на борт літака Київ – Таллінн. Їм пояснюють, що це пов’язано з карантинними обмеження Естонії.

Один із пасажирів рейсу – Айдер Муждабаєв повідомив 9 липня на своїй Facebook-сторінці про те, що людей не пускають у літак Wizz Air в аеропорту "Жуляни".

За його словами, пасажирів не впустили у салон літака, оскільки карантинні обмеження Естонії не дозволяють в’їзд українцям на територію країни. Чоловіку вдалося сконтактуватися з естонськими прикордонниками, і ті сказали йому протилежне.

Навіть після того, як за телефоном поліції та прикордонохорони Естонії пасажирам офіційно підтвердили, що їхній в'їзд у цю країну можливий, - йдеться у повідомленні.

Також чоловік обурився тим, що не може сконтатуватися з представниками авіакомпанії Wizz Air та вимагає негайного перебронювання цих квитків на наступний рейс до Таллінна.

Журналіст Аркадій Бабченко теж висловив свої думки щодо цієї ситуації. Близька подруга його дочки не змогла вилетіти з київського аеропорту до естонії. Він також наголосив на тому, що телефонував в департамент прикордонної охорони Естонії, де йому підтвердили можливий в’їзд в цю країну.  

2 липня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив у своєму Twitter про те, що Естонія дозволила перетинати свій кордон туристам з України. Єдина умова: відвідувач повинен бути вакцинованим від коронавірусу.

Читайте також
Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою
Магучіх заявила, що фото з росіянкою Марією Ласіцкене на Олімпіді у Токіо не є її політичною позицією.
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
Loading...
Load next