Антиковідна дисидентка: у Києві жінка влаштувала "масочний" скандал (відео)

Антиковідна дисидентка: у Києві жінка влаштувала "масочний" скандал (відео)
У магазині жінці навіть подарували маску, проте, вона на відріз відмовилася її надягати.

Вчора, 9 серпня, в одному з київських супермаркеті жінка влаштувала скандал, бо не хотіла вдягати маску. Вона аргументувала це тим, що є "красивою дівчиною".

Про це повідомили у Telegram-каналі "Київ оперативний".

Виявляється, що у столичному "Сільпо" на вулиці Стальського цю жінку вже досить добре знають. Вона досить часто туди приходить, проте, всі візити завжди закінчуються сваркою через маску. 

Коли жінка прийшла до каси без маски, її відмовилися обслуговувати. Тоді й почалася суперечка. Вона сварилася не лише з працівниками магазину, а й відвідувачами, які робили зауваження.

Сьогодні їй вже безкоштовно дали маску, але вона на відріз відмовилася її надягати, - зазначив автор допису.

Охорона магазину викликала поліцію. Проте, чи виписали таки штраф скандалістці – невідомо.

Читайте також
Данія запровадила нові правила для в'їзду з України Данія запровадила нові правила для в'їзду з України
25 жовтня 2021 данський уряд скасував дію національної кольорової моделі, що групувала країни за рівнем захворюваності на Covid-19. З цієї дати обмеження на поїздки до Данії спрощені.
Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців
Громадяни України, які повністю вакциновані можуть подорожувати Бельгією та Данією. За інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, ці країни зберегли право безвізового режиму.
Шість областей залишать "червону зону" карантину: у Кабміні назвали дату Шість областей залишать "червону зону" карантину: у Кабміні назвали дату
"Червона" зона скорочується до двох областей.
Loading...
Load next