Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України

Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.

Авіакомпанія Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрила продаж на перший рейс до України. Про це повідомляє avianews.

Авіакомпанія планує запустити польоти в аеропорт Бориспіль з 1 вересня з частотою три рази в тиждень - щопонеділка, середи і п'ятниці, - йдеться у повідомленні.

З Дюссельдорфа літак вирушатиме об 11:30 з прибуттям у Київ о 15:10. Зворотний рейс з Києва планується о 15:55 з прибуттям у Дюссельдорф о 17:40. Відомо, що базовий квиток коштуватиме від 49,99 долара з можливістю перевезення однієї одиниці ручної поклажі. Зокрема пресслужба Eurowings підтвердила, що авіакомпанія має намір почати польоти до Києва з 1 вересня і вже запросила права на маршрут в Національному управлінні цивільної авіації Німеччини.

Зазначається, що у 2017 році директор аеропорту Бориспіль заявляв про вихід Eurowings у 2018 році на український ринок з двома рейсами з Берліну та Дюссельдорфу до Києва. Проте згодом ця інформація так і не підтвердилась.

Нагадаємо, що вже з червня угорська авіакомпанія Wizz Air запустить чотири нових авіарейсів зі Львова. Літаки лоукостера здійснюватимуть рейси у Німеччину, Польщу та Італію.

Читайте також
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Лоукостер Wizz Air запустить з чотирьох міст України 26 нових авіарейсів Лоукостер Wizz Air запустить з чотирьох міст України 26 нових авіарейсів
Також представники лоукостера додали, що планують розмістити в Україні додатково ще 7 своїх літаків, збільшивши їх загальну кількість з чотирьох до одинадцяти.
Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото) Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото)
Усі пасажири пройшли реєстрацію та прибули до гейту за 17 хвилин до вильоту, проте вилетіти з Борисполя все ж таки не змогли.
Loading...
Load next