На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)

На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.

Поблизу Пісків, внаслідок ворожого обстрілу загинув уродженець Сумської області навідник-оператор окремого мотопіхотного батальйону Євгеній Курасов. Українського захисника смертельно поранила куля снайпера-окупанта, повідомила у Facebook окрема 58 мотопіхотна бригада ім. гетьмана Івана Виговського.

З сумом повідомляємо рідним, близьким та бойовим товаришам про втрату нашого побратима. Ввечері 8.07.2021 року поблизу села Піски загинув сержант Курасов Євгеній Олександрович, - йдеться у повідомленні бригади.

Загиблий Євгеній Курасов був заступником командира бойової машини, навідник-оператором механізованого взводу. Народився Герой України у селі Локня на Сумщині, де його чекали дружина з дитиною.

Зокрема, за минулу добу, 8 липня, російський ворог двічі здійснював обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Під час одного з таких обстрілів увечері 8 липня боєць із Сумщини отримав смертельне поранення.

Читайте також
Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий
У померлого українського бійця, який був робом із Житомирської області, залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.
На Донбасі внаслідок обстрілів російських бойовиків загинув 86-річний дідусь (фото) На Донбасі внаслідок обстрілів російських бойовиків загинув 86-річний дідусь (фото)
Російські окупанти обстріляли село Новоселівку Другу із забороненого озброєння в результаті якого загинув 86-річний місцевий мешканець.
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Loading...
Load next