Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий

Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий
У померлого українського бійця, який був робом із Житомирської області, залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.

Внаслідок ворожих обстрілів на сході України загинув військовий із Житомирщини – Олексій Кайданович. Чоловік служив у 54-му розвідувальному батальйоні й раніше отримав поранення на Донбасі, повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook глава Броніковської територіальної громади Надія Залевська.

Загиблий український захисник був жителем села Федорівка, яке знаходиться у Житомирській області. У чоловіка залишилися дружина Інна, падчерка та 6-річний син.

Я тебе дуже крепко люблю... І буду любити все життя..., - процитувала Залевська слова дружини бійця.

Своєю чергою Залевська висловила співчуття родині Кайдановича від імені об'єднаної громади та звернулася до них зі словами підтримки.

Нагадаємо, що учора, 10 серпня, російські окупанти обстріляли село Новоселівку Другу із забороненого озброєння в результаті якого загинув 86-річний місцевий мешканець. Окрім цього у районі проведення операції Об'єднаних сил, було зафіксовано 16 порушень режиму припинення вогню - 3 бійців ЗСУ були поранені.

Олексій Кайданович перебував у важкому стані й зранку 11 серпня його життя обірвалося. Водночас інші 2 бійців – у задовільному стані під наглядом медиків.

Читайте також
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
В Україні розсекретять матеріали щодо справи про Іловайську трагедію В Україні розсекретять матеріали щодо справи про Іловайську трагедію
У серпні 2014 року українські військові опинилися в кільці противника поблизу Іловайська. Путін запропонував їм вийти без зброї так званими "зеленими коридорами", однак російські бойовики напали на українських захисників.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Loading...
Load next