Краєвиди казкової Албанії: безкоштовний літній відпочинок на сонячному березі моря (відео)

Краєвиди казкової Албанії: безкоштовний літній відпочинок на сонячному березі моря (відео)
На початку серпня переможці розіграшу відправляться в автобусний тур, де будуть милуватися неймовірними пейзажами сонячної Албанії.

Розіграш подорожі до сонячної Албанії триває. Телеканал "ПравдаТУТ Львів" у партнерстві із туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL" подарує своїм підписникам дві путівки до перлини Балканської Адріатики.

Вже на початку серпня переможці розіграшу відправляться в автобусний тур, де будуть милуватися кришталево чистим морем та неймовірними пейзажами. На переможця розіграшу також чекатимуть атмосферні екскурсії старовинними фортецями Албанії, катання на кораблику Скадарським озером та райський відпочинок у Чорногорії на узбережжі Адріатичного моря.

З детальними умовами розіграшу ви можете ознайомитися на сторінці телеканалу "Правда ТУТ Львів" у мережі Facebook. Переможця обиратимемо 26 липня, а вже 4 серпня він вирушить у казкову подорож. Тур розпочнеться із прогулянки старовинним містом Шкодер, яке іще називають "воротами до Албанських Альп".

Тож не зволікайте, адже до здійснення вашої мрії залишилось менш як місяць часу.

 

Читайте також
Подорож до сонячної Албанії: що зробити аби відправитися в омріяну відпустку безкоштовно (відео) Подорож до сонячної Албанії: що зробити аби відправитися в омріяну відпустку безкоштовно (відео)
Телеканал "ПравдаТУТ Львів" разом із туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL" розігрує дві путівки до казкової Албанії.
Сонячна Албанія: щасливий квиток у незабутню подорож (відео) Сонячна Албанія: щасливий квиток у незабутню подорож (відео)
Старовинні фортеці, райські пляжі та кришталево чисте море. Розіграш путівки до казкової Албанії від телеканалу "ПравдаТУТ Львів" та туристичної компанії "IN.DI.GO. TRAVEL" завершився.
Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео) Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео)
Телеканал "ПравдаТУТ Львів" разом із туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL" розігрує дві путівки до казкової Албанії.
Loading...
Load next