Сонячна Албанія: щасливий квиток у незабутню подорож (відео)

Сонячна Албанія: щасливий квиток у незабутню подорож (відео)
Старовинні фортеці, райські пляжі та кришталево чисте море. Розіграш путівки до казкової Албанії від телеканалу "ПравдаТУТ Львів" та туристичної компанії "IN.DI.GO. TRAVEL" завершився.

Щасливий квиток у незабутню подорож. На сторінці телеканалу "ПравдаТУТ Львів" завершився розіграш путівки на двох до сонячної Албанії. Сьогодні за допомогою спеціального електронного сервісу наші менеджери визначили переможця конкурсу.

Удача посміхнулася нашій глядачці Надії Шупер. Вже 4-го серпня вона вирушить у казковий п’ятиденний тур до Албанії, де відвідає найкращі туристичні перлини Балканської Адріатики та відпочине на березі моря у Чорногорії.

Нагадаємо, путівку до Албанії телеканал "ПравдаТУТ Львів" розігрував у партнерстві із туристичною компанією "IN.DI.GO TRAVEL". Конкурс розпочався 22-го червня.

Понад місяць люди писали, було понад 6 тисяч коментарів та понад 11 тисяч охоплення насправді. Ми обрали, генератор нам вибив Надію Шупер. Ми перевірили усі умови, вона виконала усі умови - це є коментар, вона поділилась дописом на свою сторінку, вона підписалась на наш телеканал "ПравдаТУТ Львів" у Facebook та на "IN.DI.GO TRAVEL". Відповідно зовсім скоро вона відправиться у подорож, з чим ми її щиро вітаємо, - зазначила маркетологиня телеканалу "ПравдаТУТ Львів" Яна Кирелейза.

 

 

Читайте також
Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео) Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео)
Телеканал "ПравдаТУТ Львів" разом із туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL" розігрує дві путівки до казкової Албанії.
Мандрівка до Албанії: незабутній відпочинок на сонячному березі (відео) Мандрівка до Албанії: незабутній відпочинок на сонячному березі (відео)
Розіграш путівки від телеканалу "ПравдаТУТ Львів" та туристичної компанії "IN.DI.GO TRAVEL": з-поміж 6 тисяч коментарів виграти подорож пощастило львів’янці Надії Шупер.
Подорож до сонячної Албанії: що зробити аби відправитися в омріяну відпустку безкоштовно (відео) Подорож до сонячної Албанії: що зробити аби відправитися в омріяну відпустку безкоштовно (відео)
Телеканал "ПравдаТУТ Львів" разом із туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL" розігрує дві путівки до казкової Албанії.
Loading...
Load next