Момент якого всі чекали: хворий на СМА хлопчик з Одеси отримав укол за 2 млн доларів

Момент якого всі чекали: хворий на СМА хлопчик з Одеси отримав укол за 2 млн доларів
Завдяки всім небайдужим кошти на укол для порятунку Дмитрика вдалося зібрати менш як за три місяці. Зараз він проходить двомісячний курс реабілітації у Штатах.

Сьогодні, 16 липня, восьмимісячному Дмитрику Свічинському з Одеси, якому діагностували рідкісну хворобу – спінальну м’язову атрофію, зробили укол, який допоможе врятувати йому життя. Про це повідомили на сторінці допомоги дітям зі СМА у Facebook.

Родині вдалося зібрати понад 2 млн доларів на ці ліки завдяки підтримці небайдужих.

Момент, на який чекали та якого прагнули десятки тисяч небайдужих українців по всьому світу відбувся – Дмитрик Свічинський отримав заповітний укол Zolgensma. Це стало можливим завдяки підтримці всіх вас: волонтерів, журналістів, меценатів, бізнесменів та кожного, хто зробив внесок у цей спільний неймовірний результат, - йдеться у повідомленні.

Зараз Дмитрик із батьками перебуває у дитячій лікарні у м. Сан-Антоніо (США), де він сьогодні отримав цей укол та згодом пройде двомісячний курс реабілітації: «весь цей курс коштує на 250 000$ дешевше, ніж варіант, коли б препарат вводили в Україні».

Також у повідомленні звертаються до Міністерства охорони здоров'я України, з нагадуванням про те, що в нашій державі залишаються ще десятки родин з хворими на СМА, які потребують їхньої уваги та допомоги.

Читайте також
Гуманітарний вантаж для українських лікарень (відео) Гуманітарний вантаж для українських лікарень (відео)
Американські клініки та лікарні пожертвували медичні засоби та обладнання вартістю в 3,5 млн доларів.
Loading...
Load next