В Україні випробували ударний турецький безпілотник Bayraktar TB2 (відео)

В Україні випробували ударний турецький безпілотник Bayraktar TB2 (відео)
Безпілотник може вражати надводні і наземні цілі. Під час випробувань перевіряли роботу корисного навантаження та станцій управління.

Турецький ударний безпілотник Bayraktar TB2, який закупили для української армії вже випробували на аеродромі під Миколаєвом. Наразі випробували лише підйом на штатну робочу висоту, повідомляє пресслужба Міноборони у Facebook.

Під час випробувань ударний оперативно-тактичний комплекс Bayraktar TB2 виконав низку навчально-бойових завдань, продемонструвавши очікувано високі результати, - йдеться у повідомленні.

Радіус дії безпілотника становить 300 кілометрів, замість 150 кілометрів, як в попередніх версіях. Окрім цього у його складі є морська станція управління безпілотником.

Планується, що Bayraktar в складі Військово-морських сил буде забезпечувати ефективне спостереження і прикриття узбережжя та акваторій Чорного та Азовського морів.

Нагадаємо, що Bayraktar TB2 – це оперативно-тактичний безпілотний літальний апарат з великою тривалістю польоту. Він оснащений чотирма ракетами та має більш сучасне програмне забезпечення і системи управління.

Читайте також
"Набираємо висоту": Україна отримала перший турецький безпілотник "Набираємо висоту": Україна отримала перший турецький безпілотник
Відтепер українські моряки посилять спостереження та прикриття узбережжя та акваторій Чорного і Азовського морів з допомогою безпілотника.
Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України
Влада Туреччини повернула вимогу здачі ПЛР-тесту для перетину кордону громадянами України. ПЛР-тест відтер може замінити швидкий тест на антиген коронавірусу.
Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня
Вже з 15 травня українці зможуть літати до Туреччини без ПЛР-тесту, однак з іншою умовою - залишається в силі вимога заповнити спеціальну форму перед вильотом.
Loading...
Load next