"Намордниками хочуть задавити": у Харкові жінка влаштувала скандал на борту літака через маску (відео)

"Намордниками хочуть задавити": у Харкові жінка влаштувала скандал на борту літака через маску (відео)
Через відмову харків'янки дотримуватися карантинних правил довелось затримати на 30 хвилин рейс, яким повинні були летіти більш ніж 100 пасажирів.

У місті Харків під час посадки на борт літака жінка влаштувала скандал та категорично відмовлялась одягати захисну маску, хоч це була вимога екіпажу в цілях безпеки через COVID-пандемію. Як повідомляється у Telegram-каналі "ТРУХА Харків", інцидент трапився на борту літака, який прямував з Харкова в Анталію.

На відео, опублікованому в мережі чути, що обурені пасажири сваряться з порушницею і просять її, щоб вона вибачилася перед екіпажем та вдягнула захисну маску. Однак, українка відмовилась й тоді суперечка переросла у конфлікт. Зокрема, пасажирку просили вибачитися перед пілотами за свою поведінку, вона з цим не погоджувалась.

З якої причини жінка відмовилася надягати маску, не уточнюється. Та згодом вона все ж таки одягла маску на обличчя.

Проте, на цьому історія із скандалом на борту літака не закінчилась. Жінка прокоментувала інцидент й заявила, що "намордниками хочуть нас задавити", повідомляє Telegram-канал "ТРУХА Харків".

В Анталії жодна людина не зупинила мене за відсутність маски. В загальному, відпочиваю, їм, бухаю, - написала у повідомленні скандальна харків'янка.

Вона також додала, що інші пасажири, які обурювалися, самі ж сиділи з опущеними масками, однак це було лише в ті моменти, коли цих їх не бачили члени екіпажу.

Читайте також
"Не хотів одягати маску": чоловіка, який влаштував скандал на борту літака затримала поліція (відео) "Не хотів одягати маску": чоловіка, який влаштував скандал на борту літака затримала поліція (відео)
Чоловік влаштував справжній скандал, оскільки не хотів одягати захисну маску та кричав, що і ній йому "нічим дихати". Згодом, після прильоту у Київ порушника затримала поліція.
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня
Вже з 15 травня українці зможуть літати до Туреччини без ПЛР-тесту, однак з іншою умовою - залишається в силі вимога заповнити спеціальну форму перед вильотом.
Loading...
Load next