Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів

Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів
Внаслідок негоди без електроенергії залишилися 75 населених пунктів в чотирьох областях України.

У чотирьох регіонах України через ускладнення погодних умов спрацювали системи автоматичного захисту ЛЕП. Внаслідок негоди станом на ранок 20 липня через негоду знеструмленою 75 населених пунктів, повідомляє пресслужба ДСНС.

Знеструмленими залишаються населені пункти, які розташовані у чотирьох областях - Київська – 38, Сумська – 27, Чернігівська – 6 та Житомирська – 4. У ДСНС наголосили, що до відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Окрім цього, упродовж 20 липня негода й надалі вируватиме у декількох українських областях. 

20 липня в Україні, крім південно-східної частини, короткочасні дощі, грози, вдень в більшості західних областей значні дощі, в центральних областях місцями град та шквали 15-20 м/с. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с, - йдеться у повідомленні Укргідрометцентру.

Найхолодніше буде на Львівщині, найтепліше – у Запорізькій області та Луганщині.

Зокрема, сьогодні, 20 липня у Рівненській, Житомирській, Чернігівській, Запорізькій, а також східних та центральних областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Читайте також
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики
Через сильні пориви вітру та грози без електроенергії в Україні залишилися 80 населених пунктів. Стосується це населених пунктів у Дніпропетровській, Кіровоградській, Донецькій, Київській та Сумській областях.
Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження Спека, грози та дощі: майже у всіх областях України знову оголосили штормове попередження
В Україні знову прогнозують дощі з сильними грозами. Цього разу негода вируватиме у центральних, східних та західних областях.
Loading...
Load next