Черговий скандал через російських музикантів, цього разу їх запросили на "Файне місто"

Черговий скандал через російських музикантів, цього разу їх запросили на "Файне місто"
На фестиваль "Файне місто", який відбудиться наприкінці липня у Тернополі запросили російські гурти. Самі ж організатори поки що не коментують шквал обурень.

 Про те, що на музичний фестиваль «Файне місто» запрошено декількох російських гуртів повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Там також зазначили, що "міська рада направила лист-звернення до організаторів фестивалю щодо неможливості участі гуртів з Росії та надіслала відповідний лист до Служби безпеки України та Національної поліції України в Тернопільській області, у якому просить здійснити належну перевірку запрошених гуртів на предмет легітимності їх в’їзду та перебування в Україні".

У зв’язку з цією ситуацією, Тернопільська міська рада офіційно повідомляє, що не є співорганізатором зазначеного заходу. Окрім того, сам фестиваль відбувається на території, що належить державному підприємству, та розташована за 7 км від обласного центру, - йдеться у повідомленні. 

На сторінці "Правого сектору" Тернопільщини у Facebook прокоментували ситуацію щодо можливого виступу гуртів з країни-окупанта на фестивалі "Файне місто". 

Вважаємо, неприпустимим на 8 році війни з Росією , маючи окуповані території та більше 14-ти тисяч вбитих воїнів, запрошувати музичні фестивалі гурти з країни окупанта.

Вимагаємо відмінити виступи гуртів з країни окупанта, - наголосили у повідомленні. 

На фестиваль запросили 4 російських гурти: Louna, "Порнофільми", Wildways, Anacondaz.

Наразі організатори  ніяк не прокоментували обурення щодо виступів російських артистів.
 

Читайте також
"Пропаганда безбожницької ідеології": священники критикують організаторів «Файного міста» "Пропаганда безбожницької ідеології": священники критикують організаторів «Файного міста»
Тернопільські священники наголосили, що організатори «Файного міста» мали б відповідальніше ставитися до формування програми фестивалю. Оскільки, під час заходу відбувалися "богохульні" речі.
Антихристиянські дії на "Файному місті": мер Тернополя погрожує закрити фестиваль через виступ польського гурту (відео) Антихристиянські дії на "Файному місті": мер Тернополя погрожує закрити фестиваль через виступ польського гурту (відео)
Очільник Тернополя вимагає від організаторів музичного фестивалю "Файного міста" вибачень. Причина цьому - антихристиянський виступ польського гурту Batushka.
Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео) Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео)
Російська реперка вже неодноразово втрапляла у скандали через свою неадекватну та хамовиту поведінку. Раніше Instasamka принизила візажистів, які прийшли до неї додому через спізнення. Дівчина демонстративно викинула їхні речі у під'їзд та обізвала обслуговуючим персоналом, який нічого не вартий.
Loading...
Load next