"Музика не має національності": Ані Лорак спантеличила дивною фразою (відео)

"Музика не має національності": Ані Лорак спантеличила дивною фразою (відео)
Після концерту в Одесі Лорак одразу ж вирушила на російський фестиваль "Нова хвиля" у Сочі.

Співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, анонсувала першу за останні сім років пісню українською мовою. 

Про це вона розповіла під час концерту в Сочі, інформує УНІАН.

Пісня ввійде в альбом співачки, реліз якого вийде восени. При цьому Лорак виокремила своїх "інтернаціональних" прихильників, заявивши, що музика "не має національності".

Восени буде повноцінний альбом, але також буде пісня особлива для мене особисто. Вона буде українською рідною мовою. Думаю, порадує моїх інтернаціональних прихильників, тому що у музики немає, як відомо, національності. Тому що вона звучить від серця, - заявила співачка.

Зазначимо, що 16 серпня Лорак виступила в одеському нічному клубі, це були її перші офіційні гастролі в Україні за останні сім років. 

Після Одеси Лорак одразу ж вирушила на російський фестиваль "Нова хвиля" у Сочі.

Читайте також
Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі
Артистка заявила, що дуже сумувала за Україною і чекає зустрічі з прихильниками.
Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео) Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео)
Російська реперка вже неодноразово втрапляла у скандали через свою неадекватну та хамовиту поведінку. Раніше Instasamka принизила візажистів, які прийшли до неї додому через спізнення. Дівчина демонстративно викинула їхні речі у під'їзд та обізвала обслуговуючим персоналом, який нічого не вартий.
Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео) Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео)
Фанати Басти намагалися опинитися ближче до сцени на якій співав їх кумир і активно брали участь в концерті. При цьому на заході усі присутні проігнорували карантинні обмеження, які введені в Україні задля запобігання поширення COVID-19 серед населення.
Loading...
Load next