Український плавець Романчук здобув для України четверту «бронзу» в Токіо

Український плавець Романчук здобув для України четверту «бронзу» в Токіо
Український спортсмен Романчук залишається олімпійським рекордсменом.

Михайло Романчук став бронзовим призером Олімпійських ігор-2020 у Токіо у запливі на 800 метрів вільним стилем. 

Головними суперниками українця були німець Флоріан Велбрук, австралієць Джек Маклафлін, а також італієць Грегоріо Палтіньєрі. Також у фіналі виступав ще один українець - Сергій Фролов.

Першим у забливі був американець Роберт Фінк, другий -  італієць Грегоріо Палтеріні.

За 200 метрів дистанції Романчук та Фролов наблизилися до Палтіньєрі на менш, ніж секунду! Однак за 100 вони вже були третім та четвертими і були змушені наздоганяти.

Сергій Фролов до фінішу прийшов шостим, хоча під час запливу періодично виривався у першу трійку. 

Нагадаємо, напередодні Романчук становив новий національний та олімпійський рекорд у запливах на 800 метрів вільним стилем.

Зазначимо, що американець Роберт Фінке, не зміг побороти рекорд Михайла Романчук, встановлений у півфіналі. Тож українець залишається олімпійським рекордсменом.

Читайте також
Перше "срібло" в Токіо: Романчук здобув для України шосту медаль Олімпіади Перше "срібло" в Токіо: Романчук здобув для України шосту медаль Олімпіади
Романчук здобув першу срібну медаль для України на Олімпійських іграх-2020 у Токіо.
Українець встановив новий національний та олімпійський рекорд, а також виступить у фіналі Українець встановив новий національний та олімпійський рекорд, а також виступить у фіналі
Цього разу своїми успіхами потішив український плавець Михайло Романчук. Він становив новий національний та олімпійський рекорд у запливах на 800 метрів вільним стилем.
Українські плавці Романчук та Фролов знову пройшли у фінал Олімпіади-2020 Українські плавці Романчук та Фролов знову пройшли у фінал Олімпіади-2020
Романчук знову виграв заплив у кваліфікації, у Фролов шостий час.
Loading...
Load next