Українець встановив новий національний та олімпійський рекорд, а також виступить у фіналі

Українець встановив новий національний та олімпійський рекорд, а також виступить у фіналі
Цього разу своїми успіхами потішив український плавець Михайло Романчук. Він становив новий національний та олімпійський рекорд у запливах на 800 метрів вільним стилем.

Українські плавці Михайло Романчук та Сергій Фролов пройшли у фінал дистанції 800 метрів вільним стилем на Олімпійських Іграх у Токіо.

Вони є найдосвідченішими українськими плавцями у складі олімпійської збірної на Іграх у Токіо. Для Фролова це третя Олімпіада в кар'єрі, а для Романчука - друга. Нагород обидва плавці поки що не здобували.

У запливі Романчук показав найкращий результат (7:41,28 хвилини), Фролов приплив четвертим (7:47,67 хв).

Зазначимо, що дистанція у 800 метрів вільним стилем вперше представлена на Олімпіаді. Тому попереднього рекорду не було. Романчук оновив власний рекорд України, який встановив у квітні 2019-го у Стокгольмі (7:42,49 хв).

Фінал дистанції 800 метрів вільним стилем відбудеться у четвер, 29 липня

Нагадаємо, що українська тенісистка Еліна Світоліна пройшла у чвертьфінал олімпійського турніру з тенісу. У третьому колі вона перемогла представницю Греції Марію Саккарі.
 

Читайте також
Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео) Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео)
Для України це перша медаль у дзюдо на Олімпійських іграх з 2008 року, а також перша в історії України олімпійська медаль в жіночому дзюдо.
Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020 Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020
У пресслужбі телеканалу запевнили, що не зробили цього, оскільки необхідно було виконати комерційні зобов’язання перед рекламодавцями.
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Loading...
Load next