Українські плавці Романчук та Фролов знову пройшли у фінал Олімпіади-2020

Українські плавці Романчук та Фролов знову пройшли у фінал Олімпіади-2020
Романчук знову виграв заплив у кваліфікації, у Фролов шостий час.

Два українці Михайло Романчук та Сергій Фролов вдруге пройшли у фінал на Олімпіаді-2020 з плавання. Цього разу вони виступлять на дистанції 1500 метрів вільним стилем.

Українці проводили другу кваліфікацію на Олімпійських Іграх у Токіо. Перед цим вони змагалися у фіналі запливу 800 метрів вільним стилем, де Романчук здобув "бронзу".

Цього разу, на дистанції 1500 метрів українських плавців розподілили по різним запливам - Фролов виступив у третьому, а Романчук - у четвертому.

У у третьому запливі Фролов показав третій результат. На фініші його випередили лише німець Флоріан Вельброк, а також британець Деніел Джервіс.

У четвертому запливі Романчуку довелося змагатися разом із Робертом Фінком та Грегорі Палтінері - плавцями, які випередили його у фіналі 800 метрів.

На фініші Романчук випередив Фінка та знову виграв заплив у кваліфікації. Фролов також її подолав за підсумками виступів усіх спортсменів, у нього шостий час.

Нагадаємо, що Михайло Романчук став бронзовим призером Олімпійських ігор-2020 у Токіо у запливі на 800 метрів вільним стилем. 
 

Читайте також
Перше "срібло" в Токіо: Романчук здобув для України шосту медаль Олімпіади Перше "срібло" в Токіо: Романчук здобув для України шосту медаль Олімпіади
Романчук здобув першу срібну медаль для України на Олімпійських іграх-2020 у Токіо.
Український плавець Романчук здобув для України четверту «бронзу» в Токіо Український плавець Романчук здобув для України четверту «бронзу» в Токіо
Український спортсмен Романчук залишається олімпійським рекордсменом.
Українець встановив новий національний та олімпійський рекорд, а також виступить у фіналі Українець встановив новий національний та олімпійський рекорд, а також виступить у фіналі
Цього разу своїми успіхами потішив український плавець Михайло Романчук. Він становив новий національний та олімпійський рекорд у запливах на 800 метрів вільним стилем.
Loading...
Load next