У київському супермаркеті працівник одягнув футболку з гербом РФ (відео)

У київському супермаркеті працівник одягнув футболку з гербом РФ (відео)
Очевидці зазначають, що мережа цих магазинів належить людям близьким до ОПЗЖ. І раніше там вже був скандал щодо продажу товарів експортованих з РФ.

В одному столичному супермаркеті небайдужі громадяни помітили чоловіка у футболці з символікою країни-агресора. Як виявилося, чоловік є працівником закладу. 

Про це повідомив  на своїй сторінці у Facebook засновник "Братства" Дмитро Корчинський.

Активіст знімав на відео розмову зі співробітником супермаркету. Він з товаришем ввічливо спілкувалися та пояснили чоловіку, що він одразу ж має зняти футболку. Працівник магазину на відео заявив, що нібито не знав про герб РФ на його футболці.

За словами активіста, інцидент стався у магазині на вулиці Регенераторна, 4 (жк "Комфорт таун"), де обслуговуючий персонал працював у футболках із символікою країни окупанта.

Мережа міні-маркетів "Мерсі" знаходиться в Києві і належить людям близьким до ОПЗЖ". Вже був скандал з приводу того, що в цій мережі продають товари експортовані з ерефії, - додав Корчинський.

Чоловік зазначив, що раніше вже був скандал з приводу того, що в цій мережі продають товари експортовані з РФ.

Відео "УНІАН".

Нагадаємо, що нещодавно у Харкові відбувся черговий мовний скандал. Продавчиня продуктового кіоску "Колосся. Долина смаку" відмовилася обслуговувати жінку українською та нахамила їй.
 

Читайте також
Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео) Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео)
Російська реперка вже неодноразово втрапляла у скандали через свою неадекватну та хамовиту поведінку. Раніше Instasamka принизила візажистів, які прийшли до неї додому через спізнення. Дівчина демонстративно викинула їхні речі у під'їзд та обізвала обслуговуючим персоналом, який нічого не вартий.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Скандальний репер Баста знову планує приїхати в Україну з концертом Скандальний репер Баста знову планує приїхати в Україну з концертом
Скандальний російський репер Баста вкотре їде в Україну. Цього разу він виступить в Одесі 8 серпня.
Loading...
Load next