Сутичка на даху: у Харкові напівголий чоловік влаштував бійку з патрульними (відео)

Сутичка на даху: у Харкові напівголий чоловік влаштував бійку з патрульними (відео)
Постраждали два співробітника патрульної поліції. Їх доставили до лікарні.

У Харкові напівоголений чоловік бігав по даху будинку по вулиці Ушакова. Чоловік, розмахуючи палицею, бився з поліцейськими, які намагалися зняти його з даху.

Про це повідомляє 2day.kh.ua та патрульна поліція Харківської області

31 липня близько 15:15 до поліції надійшов виклик про те, що на даху приватного будинку по вулиці Ушакова сидить чоловік та поводиться неадекватно. 

На місце події прибули співробітники патрульної поліції. При спробі наблизитись до чоловіка, останній почав чинити опір та кидатись на правоохоронців з металевою палкою. Двоє поліцейських отримали травми, - повідомляють у пресслужбі патрульної поліції. 

Зловмисника затримали. Правоохоронці з'ясували, що ним виявився 39-річний харків’янин, який страждає на психічні розлади. Його госпіталізували до медичної установи. 

Йому загрожує до 5 років позбавлення волі. 

Очевидці події виклали відео в соціальні мережі.

Читайте також
В Одесі за бійку з правоохоронцями після Маршу рівності покарають понад 60 людей (відео) В Одесі за бійку з правоохоронцями після Маршу рівності покарають понад 60 людей (відео)
28 серпня по завершенню ходи в центрі міста група невдоволених акцією молодих чоловіків напала на правоохоронців, застосувавши сльозогінний газ.
Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео) Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео)
Під час акції кілька кордонів поліції відмежували учасників від опонентів із числа представників "Традиції і порядку", відтак зіткнень із ЛГБТ-активістами не сталося.
Loading...
Load next