Всі українські веслувальники вийшли у півфінал Олімпійських ігор

Всі українські веслувальники вийшли у півфінал Олімпійських ігор
Вісім українців пройшли у півфінали трьох дисциплін з каное і байдарок на Олімпіаді-2020.

У п'ятницю, 6 серпня, на Олімпіаді-2020 у веслуванні представляли одразу 8 спортсменів з України, всі змогли відібратися у півфінал.

Українці будуть представлені у каное-двійці (500 метрів), каное-одиночці (1000 метрів), а також байдарці-четвірці (500 метрів).

Участь у передостанньому дені змагань у веслуванні на байдарках та каное брали участь Павло Алтухов та Юрій Вандюк (каное-одиночка), Людмила Лузан та Анастасія Четверікова (каное-двійка), а також Марія Кічасова, Людмила Кукліновська, Анастасія Тодорова, Марія Повх (байдарка-четвірка).

Алтухов став другим у першому чвертьфіналі, подолавши 1000 метрів за 4.06.618 хвилин. Час Вандюка на фініші склав 4:08.719 (друге місце), але і з ним українець також зміг пройти у півфінал.

Людмила Лузан разом з іншою каноісткою Анастасією Четверіковою посіли перше місце в кваліфікації і вийшли у півфінал в запливі на 500 метрів двійкою.

Марія Кічасова-Скорик, Людмила Кукліновская, Анастасія Тодорова і Марія Повх фінішували третіми в чвертьфіналі і спокійно пройшли далі.

У суботу, 7 серпня, українці змагатимуться у заключний день Олімпіади у цьому виді спорту. 

Читайте також
Українська веслувальниця Ус виступила у двох фіналах на Олімпіаді-2020 Українська веслувальниця Ус виступила у двох фіналах на Олімпіаді-2020
Українка вдруге поспіль оновила особистий рекорд на Олімпіадах у веслуванні.
Українська веслувальниця вдруге вийшла в півфінал Олімпіади-2020 Українська веслувальниця вдруге вийшла в півфінал Олімпіади-2020
Українка Вікторія Ус наблизилася на крок до другого поспіль фіналу на Олімпійських іграх-2020 у Токіо.
Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео) Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео)
Для України це перша медаль у дзюдо на Олімпійських іграх з 2008 року, а також перша в історії України олімпійська медаль в жіночому дзюдо.
Loading...
Load next