Українська веслувальниця вдруге вийшла в півфінал Олімпіади-2020

Українська веслувальниця вдруге вийшла в півфінал Олімпіади-2020
Українка Вікторія Ус наблизилася на крок до другого поспіль фіналу на Олімпійських іграх-2020 у Токіо.

Українка Вікторія Ус вийшла до півфіналу Олімпіади в Токіо у веслувальному слаломі на каное. 

Українська каноїстка Вікторія Ус потрапляє до півфіналу Олімпіади, виступивши в гребному слаломі в каное-одиночці. Вікторія показала підсумковий 13-й результат, що дає їй право змагатися у півфіналі, який стартує вже завтра, 29 липня, - повідомляє пресслужба Міністерства молоді та спорту.

Вчора, 27 липня вона оновила особистий рекорд - українка посіла восьме місце. Сьгодні Ус стартувала вже в іншій дисципліні - каное-одиночці. І наблизилася на крок до другого поспіль фіналу: пройшла у півфінал, потрапивши до списку 18 найкращих - 13-е місце.

  • перший заплив - 121.97 секунд (14-е місце)
  • другий заплив - 119.05 секунд (13-е місце)

Перше місце в слаломі в каное у британки Меллорі Франклін, другою фінішувала німкеня Андреа Герцог, третьою - чешка Тереза Фішерова.

 Півфінал та фінал пройде 29-го липня, початок – о 8.00 та 9.55 відповідно.

Нагадаємо, що перша ракетка України Еліна Світоліна пройшла у півфінал одиночного турніру з тенісу, що проводиться на Олімпійських Іграх у Токіо. Вона у двох сетах обіграла представницю Італії Камілою Джорджі. 
 

Читайте також
Всі українські веслувальники вийшли у півфінал Олімпійських ігор Всі українські веслувальники вийшли у півфінал Олімпійських ігор
Вісім українців пройшли у півфінали трьох дисциплін з каное і байдарок на Олімпіаді-2020.
Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу" Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу"
У непростій боротьбі українка завоювала ще одну медаль для України. Ірина Коляденко була у хвилині від бронзової нагороди.
Українська веслувальниця Ус виступила у двох фіналах на Олімпіаді-2020 Українська веслувальниця Ус виступила у двох фіналах на Олімпіаді-2020
Українка вдруге поспіль оновила особистий рекорд на Олімпіадах у веслуванні.
Loading...
Load next