Відставка Крищенка: новим очільником поліції Києва став Іван Вигівський

Відставка Крищенка: новим очільником поліції Києва став Іван Вигівський
Раніше Іван Вигівський очолює ГУ Національної поліції Полтавської області, однак тепер він стане наступником екскерівника київської поліції Крищенка, який подав у відставку.

Андрія Крищенка було призначено заступником голови Національної поліції у столиці у грудні 2015 року, проте начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві подав рапорт про відставку. Зокрема, новим керівником поліції Києва може стати Іван Вигівський, який є близьким до глави Офісу президента Андрія Єрмака, повідомляє видання "Інтерфакс-Україна".

Поліцію Києва очолить Вигівський. У середу його представлять особовому складу главку, - повідомив виданню співрозмовник.

У коментарі виданню "РБК-Україна" директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко повідомив, що новим головою поліції столиці вже став Іван Вигівський: "Так, вже призначили Вигівського".

Зазначається, що його кандидатуру також вже представили робочому колективу київської поліції.

Зокрема, відомо, що Вигівський протягом 2015-2016 років працював начальником Очаківського відділу поліції ГУНП у Миколаївській області, а з 2016-го обіймав посаду заступника начальника ГУ - начальника слідчого управління ГУНП у Миколаївській області. Проте, з лютого 2020 року Іван Вигівський став начальником ГУ Нацполіції в Полтавській області.

Нагадаємо, що про причини свого рішення Крищенко, який керував столичною поліцією з кінця 2015 року, наразі не повідомив. У поліції поки також не коментували його відставку.

Читайте також
Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку
Крищенка було призначено заступником голови Національної поліції у столиці у грудні 2015 року.
Головні новини України за 4 серпня Головні новини України за 4 серпня
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next