Майже мільйон гривень на килим: у Верховній Раді оновлять килимове покриття

Майже мільйон гривень на килим: у Верховній Раді оновлять килимове покриття
У Верховній Раді України проводять тендер на заміну килимового покриття завдовжки 1 кілометр.

Управління справами Апарату Верховної Ради України відкрило тендер на заміну килимів. Зокрема, 960 метрів килимового покриття, яким ходитимуть народні обранці, обійдеться в 985,4 тисячі гривень. Про це свідчать дані в системі державних закупівель ProZorro.

Згідно з інформацією тендера, вартість 1 метра килима коштуватиме 1 026 грн, а заявки на нього будуть приймати до 23 серпня 2021 року.

Йдеться про закупівлю саме:

  • 340 метрів – з шириною 1,4 метра;
  • 130 метрів – шириною 1,2 метра;
  • 130 метрів – шириною 1 метра;
  • 260 метрів – завширшки 0,8 метра;
  • також 100 метрів – завширшки 0,7 метра.

Зокрема, зазначається, що вироби мають бути 100% синтетичними. Також у вимогах вказана щільність, вага виробу, висота ворсу та кольори.

Нагадаємо, що 6 серпня Верховна Рада України здійснила закупівлю автомобілів. Мовиться про Toyota Camry Comfort сукупною вартістю 17,9 мільйона гривень ($ 667 000).

Читайте також
Верховна Рада заборонила використання пластикових пакетів в Україні Верховна Рада заборонила використання пластикових пакетів в Україні
В Україні будуть штрафувати тих людей, які користуватимуться пластиковими пакетами. Верховна рада остаточно заборонила їх обіг й прийняла відповідний законопроєкт, який регулюватиме це питання на законодавчому рівні.
Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет
Верховна рада схвалила законопроєкт №4212 про зміни до статті 22 закону "Про рекламу". Зокрема згідно із цим законопроєктом в Україні реклама електронних сигарет, рідин до них та тютюнових виробів для електричного нагрівання буде забороненою.
Заборона поліетиленових пакетів в Україні: коли почне діяти закон (відео) Заборона поліетиленових пакетів в Україні: коли почне діяти закон (відео)
Верховна Рада ухвалила законопроєкт про заборону розповсюдження пластикових пакетів. Стосуватиметься це тонких, ультратонких та одноразових упакувань.
Loading...
Load next