Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори

Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори
Окрім португальського клубу "Бенфіка" українським нападником, який наразі грає за бельгійський "Гент" Романом Яремчуком, зацікавились також провідні клуби Англії, Італії та Німеччини.

Форвард бельгійського "Гента" і збірної України може продовжити кар'єру в португальській "Бенфіці". Лісабонський футбольний клуб має намір придбати 25-річного нападника вже цього літа і готовий викласти за футболіста чималу суму грошей - щонайменше 25 – 30 мільйонів євро.

Зокрема, італійський журналіст Джанлука Ді Марціо повідомив, що клуби вже почали переговори про перехід Яремчука. Зауважимо, що окрім португальського "Бенфіка" на Романа Яремчука також претендують "Мілан", "Вест Гем" і "Вольфсбург".

Нагадаємо, що на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу нападник Роман Яремчук в складі збірної України добре себе зарекомендував. Футболіст забив два м'ячі та віддав одну результативну передачу. Та на жаль, у матчі з Англією Україна зазнала розгромної поразки та покинула турнір після гри у чвертьфіналі.

Після повернення додому 25-річний нападник Яремчук в одному із дописів також подякував українським вболівальникам та неймовірну підтримку та зазначив: "Вибачте якщо не виправдали ваші надії. Дякую всім вам".

Читайте також
Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку" Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку"
Форвард бельгійського "Гента" та збірної України Роман Яремчук вже найближчим часом змінить місце роботи - перейде у ФК "Бенфіка".
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Ним зацікавився Моурінью: нападник збірної України Яремчук може перейти в італьйську "Рому" Ним зацікавився Моурінью: нападник збірної України Яремчук може перейти в італьйську "Рому"
Гравцем бельгійського "Гента" та збірної України Романом Яремчуком італійський футбольний клуб з Риму та його тренер Жозе Моурінью.
Loading...
Load next