Мережа російських супермаркетів з’явилася в Україні - ЗМІ

Мережа російських супермаркетів з’явилася в Україні - ЗМІ
В Україні почала працювати російська мережа супермаркетів Mere, попри заяви секретаря РНБО Олексія Данілова, який наголошував, що цього не допустять.

Російська мережа супермаркетів Mere у червні відкрила свій перший магазин в Україні. Вона вже працює в Нікополі та Павлограді у Дніпропетровській області. Про це повідомляє LIGA.net.

Видання Retailers.ua зазначає, що в Нікополі магазин уже відкритий, а у Павлограді в ТЦ «Гулівер» з’явилася вивіска Mere й там "чекають на відкриття".

У коментарі LIGA колишній директор із розвитку Mere в Україні Артем Хоменко повідомив, що компанія має намір запустити 40 супермаркетів в Україні до кінця року. Найближчим часом планують відкрити нові супермаркети в Дніпропетровській та Київській областях.

Ексдиректор також зазначає, що під час запуску супермаркетів в Україні мережа не стикалася з перепонами з боку української влади.

У Retailers.ua пишуть, що у Павлограді в торговому центрі «Гулівер» планується відкриття магазину Mere. Про це прямо свідчить вивіска та підготовлене приміщення, оформлене в корпоративному стилі Mere. У сусідніх із цим приміщенням магазинах підтвердили виданню, що "чекають на відкриття" магазину.

Водночас засновник Служби розвитку ритейлу Денис Поддубський розповів Retailers.ua, що в мережі одразу виникли труднощі з кадрами та постачальниками.

Зазначимо, Mere — це європейська дочка російської мережі магазинів "Светофор".

Читайте також
Ірина Круг виступила в Дніпрі: раніше співачка відвідувала окупований Крим (відео) Ірина Круг виступила в Дніпрі: раніше співачка відвідувала окупований Крим (відео)
Місцеві активісти влаштували "коридор ганьби" тим, хто прийшов 6 жовтня на концерт Ірини Круг. У СБУ запевнили, що не знайшли причин забороняти зірці в'їзд до України.
Головні новини за 25 серпня: В Україні вже 65 евакуйованих афганців попросили статус біженця Головні новини за 25 серпня: В Україні вже 65 евакуйованих афганців попросили статус біженця
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.
"Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) "Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло". "Журналістка" погрожуює розривом відносин.
Loading...
Load next