Ірина Круг виступила в Дніпрі: раніше співачка відвідувала окупований Крим (відео)

Ірина Круг виступила в Дніпрі: раніше співачка відвідувала окупований Крим (відео)
Місцеві активісти влаштували "коридор ганьби" тим, хто прийшов 6 жовтня на концерт Ірини Круг. У СБУ запевнили, що не знайшли причин забороняти зірці в'їзд до України.

Зірка російського шансону Ірина Круг виступила в Дніпрі у в рамках туру Україною. Місцевих активістів такий концерт обурив, оскільки артистка відвідувала окупований Крим з порушенням українського законодавства.

Приїзд Круг прокоментували у поліції Дніпра, передає ТСН.

Активісти влаштували "коридор ганьби" тим, хто прийшов 6 жовтня на концерт Ірини Круг. Причиною стала позиція покійного чоловіка зірки шансону, який у 2016-му виступав в окупованому Криму.

У поліції ж пояснили, що перешкоджати концерту вони не могли. Правоохоронці навіть консультувалися з СБУ, яка також не знайшла причин забороняти зірці в'їзд до України.

Ми зверталися до Служби безпеки щодо роз'яснень про те, чи має право ця особа виступати в Україні. Ми отримали відповідь, що жодних заборон на виступ цієї зірки немає, – повідомив заступник начальника поліції Дніпропетровської області Володимир Богоніс.

Наступним містом, у якому виступить Круг, буде Київ, а далі – Одеса. 

Читайте також
СБУ відкрила кримінальну справу щодо виборів у Держдуму РФ на окупованому півострові (відео) СБУ відкрила кримінальну справу щодо виборів у Держдуму РФ на окупованому півострові (відео)
Документуються всі причетні до цього псевдоголосування: як з-поміж офіційних представників РФ, так і серед громадян України, які, порушуючи вітчизняне законодавство, допомагали державі-агресору.
Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі
Артистка заявила, що дуже сумувала за Україною і чекає зустрічі з прихильниками.
СБУ заборонила Кіркорову  в’їзд до України на три роки (відео) СБУ заборонила Кіркорову в’їзд до України на три роки (відео)
Раніше Кіркорова за поданням СБУ внесли до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці, але потім звідти викреслили.
Loading...
Load next