Головні новини за 25 серпня: В Україні вже 65 евакуйованих афганців попросили статус біженця

Головні новини за 25 серпня: В Україні вже 65 евакуйованих афганців попросили статус біженця
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.

В Україні вже 65 евакуйованих афганців попросили статус біженця

Рейси, якими афганці прилетіли в Україну, були організовані Міністерством закордонних справ під егідою керівництва держави. До них приєднувалися й інші державі органи країни.

На Дніпропетровщині суд позбавив російську мову статусу регіональної

Суд відмінив статус російської мови як регіональної в Дніпропетровській області. Оскільки це суперечить чинному закону України.

Трагічна загибель Павлова: виконувачем обов`язків мера Кривогу Рогу обрали Юрія Вілкула

Раніше колишнього мера Кривого Рогу Костянтина Павлова виявили мертвим у власному будинку. Так, місцеві депутати вже ухвалили рішення про дострокове припинення повноважень померлого у зв`язку з його смертю.

Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва"

Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.

"Я зараз вийду і їх спалю": студентка з Сум погрожувала спалити українські прапори

Дівчина, яка публікувала провокаційні відео, навчається в Сумському державному університеті. Згодом вона видалила усі антиукраїнські відео та попросила вибачення за свої дії.

Зелений Порошенко: поліцейські встановили чоловіка, який облив експрезидента зеленкою

На відео та фото, розміщених очевидцями в соцмережах, видно, що зеленка, зокрема, потрапила на обличчя та зуби експрезидента.

Скандал на засіданні ТКГ: Росія зірвала роботу гуманітарної підгрупи щодо Донбасу

Російська Федерація у ТКГ зриває роботу гуманітарної підгрупи, залучаючи до переговорів терористів. Вони заявили про залучення до переговорів Маї Пирогової, засудженої в Україні за тероризм.

Народився син: співак Святослав Вакарчук вперше став батьком

У червні цього року Святослав Вакарчук публічно заявив про розлучення, а вже наприкінці літа нова обраниця музиканта народила йому первістка - сина Івана.

Привілеї для вакцинованих: Україна врахує досвід Європи та Штатів під час нового локдауну

Це планують зробити за прикладом США та деяких європейських країн, де такі нововведення позитивно працюють та впливають на населення.

Читайте також
Головні новини України за 17 серпня: в Афганістані 150 українців. В Києві продавали дітей $70 тисяч за одну. Головні новини України за 17 серпня: в Афганістані 150 українців. В Києві продавали дітей $70 тисяч за одну.
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.
Росія евакуює українців з Афганістану: Кулеба прокоментував гучні заяви РФ (відео) Росія евакуює українців з Афганістану: Кулеба прокоментував гучні заяви РФ (відео)
Раніше стало відомо, що Росія планує евакуювати з Афганістану понад 500 громадян, в тому числі українців. Однак, міністр зазначив, що не бачить нічого поганого в тому, якщо хтось з українців вилетів з Афганістану російським літаком.
Loading...
Load next