Український футболіст Яремчук відмовився давати коментар журналісту з РФ російською

Український футболіст Яремчук відмовився давати коментар журналісту з РФ російською
Нападник Бенфіки Роман Яремчук не хотів спілкуватися з російськими журналістами тільки російською мовою.

Український футболіст Роман Яремчук, новачок португальської "Бенфіки" Роман Яремчук відмовився давати коментар російською мовою журналісту з РФ. 

Про це у своєму Telegram-каналі розповів спортивний журналіст Максим Алланазаров.

Вчора після гри вдалося проникнути до автобуса "Бенфіки" і трохи поговорити з Романом Яремчуком. Місцеві копи увійшли в становище і не стали мене виводити.

Шкода, що Роман відмовився поспілкуватися на камеру. Відео можна було знімати тільки за умови розмови українською мовою, якої я не знаю, - заявив він.

Нагадаємо, що Яремчук напередодні успішно дебютував у складі португальської "Бенфіки". 

Роман Яремчук вийшов на 64-й хвилині матчу, замінивши Рамуша і розташувавшись на правому краю атаки й зміг вивести "Бенфіку" в плей-офф Ліги чемпіонів своїм голом.

Читайте також
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Українець Яремчук дебютував у "Бенфіці": своїм голом приніс перемогу над "Спартаком" (відео) Українець Яремчук дебютував у "Бенфіці": своїм голом приніс перемогу над "Спартаком" (відео)
Росіяни залишились без шансів вже після фіаско у Москві, де "орли" впевнено їх перемогли. Матч у Португалії лише в черговий раз це підтвердив, а українець Роман Яремчук створив гол і допоміг вибити росіян з Ліги чемпіонів.
Шевченко прокоментував заяву Росії щодо форми збірної України для Євро-2020 Шевченко прокоментував заяву Росії щодо форми збірної України для Євро-2020
Головний тренер національної збірної з футболу Андрій Шевченко прокоментував реакцію Росії на нову форму українських футболістів в якій вони гратимуть на Євро-2020.
Loading...
Load next