Гравець збірної України Яремчук оформив перший дубль за португальську "Бенфіку" (відео)

Гравець збірної України Яремчук оформив перший дубль за португальську "Бенфіку" (відео)
Роман Яремчук вже забив чотири м'ячі в даному чемпіонаті Португалії та входить до числа шести найкращих бомбардирів.

Форвард португальської "Бенфіки" та збірної України, 25-річний Роман Яремчук відзначився переможним дублем у виїзному поєдинку 7-го туру чемпіонату Португалії з футболу проти "Віторії Гімарайнш". Український футболіст вийшов на поле у стартовому складі й ще у першому таймі забив два м’ячі у ворота суперника. 

На 30-й хвилині Яремчук відкрив рахунок у матчі, а вже через 11 хвилин українець знову направив м'яч у ворота з гострого кут. У підсумку дубль Яремчука допоміг Бенфіці перемогти 3:1 та закріпитися на першому місці чемпіонату - для Романа це перший дубль у складі "Бенфіки".

Згодом, Яремчука замінили на 66-тій хвилині. У складі "Бенфіки" на рахунку українця тепер 4 голи та 1 асист в п'яти матчах чемпіонату Португалії.  Зокрема, маючи в активі 21 очко, "Бенфіка" продовжує очолювати турнірну таблицю та лідирує в чемпіонаті Португалії. Найближчих переслідувачів - "Порту" та "Спортинг" - команда Яремчука випереджає на 4 пункти. 

Зауважимо, що вже за 3 дні лісабонці продовжать виступи у Лізі чемпіонів – до команди Яремчука в гості завітає Барселона - 29 вересня, початок матчу о 22:00.

Нагадаємо, що у 5-му турі чемпіонату Португалії Бенфіка на виїзді розгромила Санта-Клару з рахунком 5:0. Так, у цьому португальцям допоміг українець Роман Яремчук, який вийшов на поле на заміну на 64-й хвилині, а вже через п’ять хвилин футболіст відзначився голом.

Так, результат після забитого Яремчуком голу становив 5:0 на користь "Бенфіки". Для Романа Яремчука це був другий гол у попередніх шести матчах за "Бенфіку". Також в його активі вже були дві результативні передачі.

Читайте також
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Українець Яремчук дебютував у "Бенфіці": своїм голом приніс перемогу над "Спартаком" (відео) Українець Яремчук дебютував у "Бенфіці": своїм голом приніс перемогу над "Спартаком" (відео)
Росіяни залишились без шансів вже після фіаско у Москві, де "орли" впевнено їх перемогли. Матч у Португалії лише в черговий раз це підтвердив, а українець Роман Яремчук створив гол і допоміг вибити росіян з Ліги чемпіонів.
Ним зацікавився Моурінью: нападник збірної України Яремчук може перейти в італьйську "Рому" Ним зацікавився Моурінью: нападник збірної України Яремчук може перейти в італьйську "Рому"
Гравцем бельгійського "Гента" та збірної України Романом Яремчуком італійський футбольний клуб з Риму та його тренер Жозе Моурінью.
Loading...
Load next