Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото)

Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото)
Усі пасажири пройшли реєстрацію та прибули до гейту за 17 хвилин до вильоту, проте вилетіти з Борисполя все ж таки не змогли.

Літак авіакомпанії "Ryanair", яка вже не вперше потрапляє у скандал, вилетів з Борисполя до Кракова, однак частина пасажирів не змогла потрапити на борт - це були діти, які летіли за міжнародною програмою обміну. Однак, через деякий час їм повідомили — їхня група запізнилася, а літак полетів до Кракова полетів без них.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook депутатка Мелітопольської міськради Ірина Славова, чия дочка була також в цій групі дітей.

За інформацією жінки, пасажири прибули в аеропорт вчасно - за 2,5 години до вильоту і одразу ж встали до стійки реєстрації. Однак, вона тривала дуже повільно та довго, оскільки в цьому ж аеропорту оформляли багато вильотів до Європи.

Перші прибігли за 17 хвилин до виліту, але було все зачинено і вони не могли повірити своїм очам, що літак вже відпустив трап і закрив двері літака (а в цей час керівник продовжував кликати на поміч у працівників аеропорту). На що їх представники через 20 хвилин підійшли та сказали, що вони затримались і літак полетів без них, - написала у дописі жінка.

Зокрема, дорослі, які були разом із дітьми в аеропорту, понад 4 години намагалися з'ясувати, чому стався інцидент, однак врегулювати проблему так і не вдалося.

Також, одна із керівниць групи Любов Трібун на своїй сторінці у мережі Facebook повідомила, що наступний авіарейс у Краків буде лише 14 серпня, тож дітей з аеропорту відвезли в готель, а також замовили квитки на найближчий автобус з Києва до Кракова. Відомо, що група дітей вже під’їжджає до польського кордону.

"Із авіакомпанією наразі розбирається Міністерство молоді Польщі та партнерська організація Фундація "Добра Воля", - додала жінка.

Нагадаємо, що нещодавно у Польщі з міста Познань рейс ірландської авіакомпанії "Ryanair" вилетів із затримкою у понад годину. Трапилось це через те, що пілот авіакомпанії із незрозумілих причин не бажав впускати на борт літака понад 30 українських пасажирів, які летіли в Одесу. 

Зокрема, 30 пасажирів, які мали квитки на рейс таки не потрапили на борт повітряного судна, оскільки пілот рейсу FR6705 відмовився їх впускати. При цьому він також кричав до українців, що: "Я тут головний!" та "Я король літака!"

Читайте також
"Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців "Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців
За свідченнями очевидців ситуації, пілот виганяв українців та не впускав їх на борт літака. Він також кричав на них, і називав себе "королем літака" та "головним".
МАУ скасували рейси до Польщі через заборону польотів над Білоруссю МАУ скасували рейси до Польщі через заборону польотів над Білоруссю
Українська авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) не відновлюватиме з 18 червня польоти до Польщі, як планувала раніше. Таке рішення зумовлене необхідністю облітати територію Білорусі.
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Loading...
Load next