Побиття українця в Польщі: у посольстві відреагували на конфлікт

Побиття українця в Польщі: у посольстві відреагували на конфлікт
У польському місті Влоцлавек семеро людей закидали пляшками українця. У поліції підтвердили цей інцидент - тоді 7 людей погодились агресивно щодо людей на вулиці та переслідували одного чоловіка.

Наразі ж посольство України у Польщі перевіряє інформацію оприлюднену раніше у ЗМІ щодо нападу на громадянина України у місті Влоцлавек. Про це українські дипломати повідомили в п’ятницю, 13 серпня на своїй мторінці у Facebook.

Посольство України в Польщі спільно з Консульством України в Гданську перевіряють оприлюднену у ЗМІ інформацію щодо інциденту у Влоцлавек, підґрунтям якого може бути національна неприязнь, - йдеться у повідомленні.

Українські дипломати також наголосили, що уточнюватимуть інформацію про інцидент у місцевих компетентних органів. Після цього обіцяють усю з’ясовану інформацію неодмінно опублікують.

Окрім цього, в українській дипустанові зауважили, що будь-які прояви насильства, приниження чи упередженості за національною ознакою є неприпустимими.

Нагадаємо, що згідно з даними польської поліції, після 4 години ранку група агресивно налаштованих осіб чіплялася до усіх прохожих й переслідувала чоловіка, який за інформацією свідка, був українцем.

Читайте також
У Польщі семеро невідомих напали на українця та закидали його пляшками У Польщі семеро невідомих напали на українця та закидали його пляшками
У Польщі семеро невідомих чоловіків чіплялися до усіх перехожих, а згодом почали переслідувати українця. Вони напали на громадянина України та закидали його пляшками.
Допомагали незаконно перетнути кордон: у Польщі затримали трьох українців Допомагали незаконно перетнути кордон: у Польщі затримали трьох українців
Раніше Міністерство закордонних справ Польщі заявило, що через міграційну кризу вони можуть закрити нові пункти пропуску на кордоні з Білоруссю.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
Loading...
Load next