Українські рятувальники повернулися з Турецької Республіки (відео)

Українські рятувальники повернулися з Турецької Республіки (відео)
Авіація ДСНС України повернулася з Туреччини. Рятувальники допомагали гасити масштабні лісові пожежі з 30 липня.

Учора, 15 серпня авіатори ДСНС України повернулися з Турецької Республіки, де вони надавали допомогу у гасінні масштабних лісових пожеж.

Про це повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Два літаки АН-32П здійснили посадку на аеродромі Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України в м. Ніжин, - йдеться у повідомленні.

Глава відомства Микола Чечоткін привітав українських рятувальників з поверненням, зазначивши, що Україна пишається ними, а громадяни Туреччини вдячні за неоціненну допомогу.

Нагадаємо30 липня літаки ДСНС вирушили до Туреччини для участі в гасінні масштабних лісових пожеж у цій країні. 

Пожежі виникли 28 липня в туристичній провінції Анталія і поширилися на територію провінцій Османіє, Кайсері, Коджаелі, Адана, Мерсін і Мугла. 

Читайте також
Україна відправила два літаки в Туреччину для ліквідації лісових пожеж (відео) Україна відправила два літаки в Туреччину для ліквідації лісових пожеж (відео)
Внаслідок лісових пожеж у Туреччині загинуло чотири особи та ще 183 особи постраждало.
Українські рятувальники показали гасіння лісових пожеж у Туреччині (відео) Українські рятувальники показали гасіння лісових пожеж у Туреччині (відео)
Всього від початку робіт здійснено 16 скидів води (128 т).
Найближчі дні в Україні очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки - ДСНС Найближчі дні в Україні очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки - ДСНС
В ДСНС повідомили, що у 8 областях очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки.
Loading...
Load next