Українські рятувальники показали гасіння лісових пожеж у Туреччині (відео)

Українські рятувальники показали гасіння лісових пожеж у Туреччині (відео)
Всього від початку робіт здійснено 16 скидів води (128 т).

У суботу, 31 липня авіацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій проводились роботи по гасінню пожеж на території провінції Анталія Турецької Республіки. 

Про це інформує пресслужба ДСНС. 


Всього від початку робіт здійснено 16 скидів води (128 т), - зазначають рятувальники. 

У ДСНС повідомляють, що інформація про хід ліквідації пожежі постійно оновлюється.

Приміром, 30 липня українська авіація ДСНС здійснила перші два скиди води (орієнтовно 16 тонн). Ще 14 скидів (112 тонн) здійснили 31 липня.

Нагадаємо, що пожежі спалахнули 28 липня в місті Манавґат. Через вітер і спеку вогонь швидко поширювався. Згодом дістався курортної Анталії. Вогонь охопив все південне узбережжя країни. Від пожеж загинули 4 громадян Туреччини та ще 400 отримали поранення.

30 липня, Україна направила до Туреччини два пожежні літаки для ліквідації маштабних лісових пожеж. Це досвідчені фахівці, які вже мають досвід роботи у гірських районах та залучалися раніше до ліквідації масштабних пожеж у Чорногорії, в Ізраїлі та Грузії. 

 

Читайте також
Українські рятувальники повернулися з Турецької Республіки (відео) Українські рятувальники повернулися з Турецької Республіки (відео)
Авіація ДСНС України повернулася з Туреччини. Рятувальники допомагали гасити масштабні лісові пожежі з 30 липня.
Україна відправила два літаки в Туреччину для ліквідації лісових пожеж (відео) Україна відправила два літаки в Туреччину для ліквідації лісових пожеж (відео)
Внаслідок лісових пожеж у Туреччині загинуло чотири особи та ще 183 особи постраждало.
"Важкий час випробувань": Зеленський та Кулеба висловили співчуття Туреччині у зв’язку з смертельними повенями (фото) "Важкий час випробувань": Зеленський та Кулеба висловили співчуття Туреччині у зв’язку з смертельними повенями (фото)
Спершу Туреччина страждала від масштабних пожеж, а тепер від нищівних повеней, які забирають людські життя. У країні й досі вирує негода, яка забрала життя десятків людей й з кожною годиною їхнє число лише збільшується.
Loading...
Load next