Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України

Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України
Відомо, що новий тренер очолить українську національну команду 17 серпня. Сергій Ребров, продовжить тренувати арабський "Аль-Айн".

У вівторок, 17 серпня, Олександр Петраков очолить національну збірну України, а головний претендент на цю посаду — Сергій Ребров — продовжить тренувати «Аль-Айн» з ОАЕ. 

Про це повідомляє Sport.ua. 

На Виконкомі УАФ, який відбудеться 17 серпня, 64-річний Петраков буде представлений в якості нового головного тренера національної збірної України. Одним з його помічників буде Андрій Анненков, з яким вони разом працювали зі збірною України U-20, яка в 2019 році виграла чемпіонат світу.

Консультантом збірної України пропонували стати італійському фахівцеві Мауро Тассотті, який входив до тренерського штабу попереднього тренера національної команди Андрія Шевченка, але італійський фахівець не погодився.

Нагадаємо, що 1 вересня збірна України в черговому матчі відбіркового циклу на ЧС-2022 зіграє з Казахстаном.

Читайте також
"Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео) "Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео)
Петраков вперше прокоментував своє призначення. Він наголосив, що наступні 5 поєдинків будуть наче фінальні.
"Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України "Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України
Шевченко побажав збірній успіху та подякував кожному її гравцю. Екстренер також заявив, що надалі буде палко підтримувати українську національну команду з футболу.
"Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич "Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич
Маркевич знову хоче працювати тренером, тому йде з УАФ. Нового тренера національної збірної України призначать вже 9 серпня.
Loading...
Load next