Команда Петракова: збірна України з футболу отримала новий тренерський штаб (відео)

Команда Петракова: збірна України з футболу отримала новий тренерський штаб (відео)
Саме цей тренерський штаб буде готувати команду до відбіркових матчів Чемпіонату світу-2022. Зокрема, вже 1 вересня Україна зіграє на виїзді проти Казахстану.

Українська асоціація футболу оголосила новий тренерський штаб збірної України у підготовці до матчів відбору до Чемпіонату світу-2022 року. Так, у нового виконувача обов'язків головного тренера збірної України Олександра Петракова буде п'ять помічників, про це стало відомо з офіційного представлення на Yotube-каналі УАФ.

Зокрема, Петракову у роботі зі збірною допомагатимуть п'ятеро фахівців - асистент тренера Андрій Аненков, Олександр Шовковський, тренер воротарів В'ячеслав Кернозенко, В'ячеслав Ружинцев та Андрій Баштовий, котрі будуть займатися фізичною підготовкою та реабілітацією гравців збірної України.

Зауважимо, що вже деякі помічники раніше працювали із "синьо-жовтими" за часів Андрія Шевченка, йдеться про Олександра Шовковського та Івана Баштового.

Дякую Олександру Петракову, що запропонував мені увійти до тренерського штабу, продовжити працювати з командою. Думаю, що отриманий мною досвід, стане в нагоді.

Гравці готуються в своїх командах, є певні проблеми, невеликі ушкодження. Коли приїдуть всі, будемо спілкуватися з медичним штабом. Завдання ніхто не відміняв. Збірна України підняла планку на високий рівень, і її потрібно тримати, - прокоментував Шовковський.

Зазначимо, що перший матч під керівництвом цього тренерського штабу “синьо-жовті” проведуть у Казахстані проти тамтешньої збірної 1 вересня.

Нагадаємо, що 18 серпня Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова. Він готуватиме національну збірну до подальших виступів у кваліфікації до ЧС-2022 у статусі виконуючого обов’язки головного тренера.

Зазначимо, що саме він привів українську збірну команду U-20 до перемоги на чемпіонаті світу з футболу у 2019 році.

Читайте також
Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України
Відомо, що новий тренер очолить українську національну команду 17 серпня. Сергій Ребров, продовжить тренувати арабський "Аль-Айн".
"Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич "Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич
Маркевич знову хоче працювати тренером, тому йде з УАФ. Нового тренера національної збірної України призначать вже 9 серпня.
"Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео) "Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео)
Петраков вперше прокоментував своє призначення. Він наголосив, що наступні 5 поєдинків будуть наче фінальні.
Loading...
Load next