"Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео)

"Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео)
Петраков вперше прокоментував своє призначення. Він наголосив, що наступні 5 поєдинків будуть наче фінальні.

Олександр Петраков буде готувати збірну України до наступних матчів у ролі виконувача обов'язків головного тренера. 

Сьогодні, 18 серпня, він вперше дав коментар щодо свого призначення, інформує Українська асоціація футболу.

Наставник очолив збірну Україну прямо пере матчами відбору на чемпіонат світу-2022, який відбудеться у Катарі. Новий коуч національної команди наголосив, що наступні 5 поєдинків будуть наче фінальні.
 

Це не клубний рівень, де можна десь щось наздогнати. Кожна гра – фінальна. Як чемпіонат світу: вийшов, виграв – пройшов далі, ні – поїхав. Все лише так. Усіх хлопців знаю, як і вони мене. Побачимо. Зроблю усе, що від мене залежить, щоб вийти на чемпіонат світу у Катар, - розповів Олександр Васильович.
 

Новий коуч збірної повідомив, що в основний список будуть включені два футболісти – захисник Тарас Качараба, який виступає за чеську Прагу, та Данило Сікан – гравець Шахтаря. У резервний список буде заявлений футболіст Зорі Сергій Булеца. 

Петраков розповів, що погано спить, але готовий прийняти такий складний виклик у національній команді: "Сплю погано – по 2 години, прокидаюсь. Не знаю, що ще можна далі говорити – складно. Прийняв таке рішення, але я вмію тримати удар".

Зазначимо, що вже на початку вересня Петраков дебютує на чолі національної команди. 1 вересня збірна України зіграє у відборі на ЧС-2022 проти Казахстану. 

 

Читайте також
"Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України "Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України
Шевченко побажав збірній успіху та подякував кожному її гравцю. Екстренер також заявив, що надалі буде палко підтримувати українську національну команду з футболу.
Петраков офіційно очолив збірну України з футболу Петраков офіційно очолив збірну України з футболу
Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова.
Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України
Відомо, що новий тренер очолить українську національну команду 17 серпня. Сергій Ребров, продовжить тренувати арабський "Аль-Айн".
Loading...
Load next