Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою

Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою
Магучіх заявила, що фото з росіянкою Марією Ласіцкене на Олімпіді у Токіо не є її політичною позицією.

Бронзова призерка Олімпійських ігор у Токіо Ярослава Магучіх відповіла на хейт за фото з росіянкою Марією Ласіцкене. 

Стрибунка у висоту розповіла про інцидент 24 каналу. 

19-річна Магучіх запевнила, що пишається тим, що представляє Україну на міжнародному рівні з 2017 року.

Я представляю Україну на міжнародному рівні з 2017 року. Я дуже пишаюся, що підіймаю український прапор та лунає наш гімн. Ми готувалися до Олімпіади й ця медаль для мене дуже важлива. Змагання були трішки складніше емоційно та фізично. На те були свої причини. Для мене ця медаль як "золота", - сказала українка.

Спортсменка зазначила, що фото з росіянкою Марією Ласіцкене на Олімпіді у Токіо не є її політичною позицією.

Після змагань ми всі традиційно привітали одна одну. І в цьому не було моєї ніякої політичної позиції, - сказала Ярослава.

Українська стрибунка у висоту подякувала усім, хто підтримував та критикував її.

У нас свобода думки. Я дякую всім людям, які мене підтримували та розуміють мене. Хочу подякувати людям, які мене критикують. Це досвід, який зробить мене сильнішою, додала спортсменка.  

Нагадаємо, що українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.

Читайте також
"Вона не стримала емоцій": міністр спорту підтримав Магучіх після фото з росіянкою "Вона не стримала емоцій": міністр спорту підтримав Магучіх після фото з росіянкою
Чиновник закликав підтримати українську спорсменку, аби "не побачити її в іншій країні".
Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото) Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото)
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.
"Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото) "Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото)
"Бронзова" призерка Олімпійських ігор в Токіо українка Ярослава Магучіх зробила спільне фото зі спортсменкою Марією Ласіцкене, що представляє Росію.
Loading...
Load next