Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)

Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва знову влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло".

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва знову влаштувала істерику. Цього разу з себе її вивело Міністерство оборони України, яке підтвердило, що відео з відомою піснею про президента Російської Федерації Володимира Путіна у виконанні українських військових не фейк.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

В українській армії офіційно визнали, що відео не фейк. Більш того, сьогодні була (20 серпня, - ред.) нова репетиція й ці сволоти знову вийшли, сподіваючись на транзит газу, з цими пекельними кричалками. Вони в захваті, вони пишаються, а найбільш пробиті стверджують, що це має стати офіційним армійським привітанням, - обурилася Скабєєва.

Вона назвала президента України Володимира Зеленського чортом та захотіла, щоб він знайшов й покарав винних, а після публічно вибачився.

Зеленський як голова держави і як верховний головнокомандувач, який повинен контролювати армію, зобов'язаний знайти винних, покарати цих людей та публічно вибачитися. Поки цього не станеться, будь-які розмови безглузді. І цей чорт заявив, що президент Росії занадто емоційний. Зеленський заявив, - заявила пропагандистка.

Нагадаємо, що нещодавно російська пропагандистка Ольга Скабєєва розлютилася через те, що українські військові на репетиції військового параду в Києві виконали відому пісню про президента Росії Володимира Путіна. Ведуча пригрозила наслідками.

Журналістка пропагандистських програм Скабєєва назвала це образою усього російського народу. На обговорення натхненного виконання пісні виділили цілий ефір програми.
 

Читайте також
В разі атаки РФ у містах залунають сирени, буде оголошення по радіо, надійде повідомлення телефоном, — Крищенко В разі атаки РФ у містах залунають сирени, буде оголошення по радіо, надійде повідомлення телефоном, — Крищенко
Заступник Кличка заявив, що Київ, як і вся держава, готується до збройної агресії.
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
"Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) "Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло". "Журналістка" погрожуює розривом відносин.
Loading...
Load next