"Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)

"Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло". "Журналістка" погрожуює розривом відносин.

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва розлютилася через те, що українські військові на репетиції військового параду в Києві виконали відому пісню про президента Росії Володимира Путіна. Ведуча пригрозила наслідками.

Про це повідомляється у Telegram-каналі "Анатолий Штирлиц".

Журналістка пропагандистських програм Скабєєва назвала це образою усього російського народу. На обговорення натхненного виконання пісні виділили цілий ефір програми.

Зазначимо, що 18 серпня у мережі з'явилося відео репетиції параду до 30 річниці Незалежності України. У записах українські військові марширують пісню "Путін ху*ло".

Український "Талібан", так можна тепер називати сусідню державу, пробив нове дно,
– з ходу почала ефір Скабєєва.

До речі, щодо "Талібану", то це висловлення від Скабєєвої виглядає неоднозначно. Адже Росія братається з талібами і заявила, що має з ними хороші відносини.

Скабєєва заявила: якщо цих українців не покарають публічно, то "українсько-російським відносинам хана". Пропагандистка пригрозила "наслідками", якщо цю кричалку використають на параді. 

Нагадаємо, Скабєєва у властивій та образливій для неї манері прокоментувала "золоту медаль" та гопак українського борця на Олімпіаді.

Скабєєва заявила, що танець, який він виконав після перемоги, зовсім не традиційний український гопак, а "москальську присядку" й також не побачила в киянині корінного українця: "Знавці народних танців підозрюють, що Беленюк дав не традиційного українського гопака, а пустився в москальську навприсядку. На Батьківщині можуть виникнути питаннячка... До Києва Беленюк повертатися небезпечно".

Читайте також
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео) Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео)
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний не зовсім підтримав виконання виконання кричалки про Путіна під час репетицій військового параду на Хрещатику.
Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва знову влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло".
Loading...
Load next