На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)

На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.

Під час репетиції параду до Дня Незалежності на Хрещатику 20 серпня військові знову виконали нецензурну кричалку про президента Росії. Її ж вони кричали і під час першої репетиції 18 серпня.

Відео виконання відомої пісні про президента Росії виклали користувачі соцмереж, зокрема колишній народний депутат Борислав Береза.

Першими йшли по одному військовому з різних підрозділів, вони пронесли 30-ти метровий прапор. Далі в пішій колоні крокували колоні військовослужбовці країн-союзників України, також нацгвардійці, рятувальники, поліцейські.

Для другої репетиції на голову київську вулицю разом з колонами військових вивели і техніку.

За даними Google Maps друга репетиція не спричинила серйозних заторів у столиці. Наразі залишаються перекритими Броварський проспект, Паркова дорога, вулиці Грушевського, частково бульвар Шевченка та вулиця Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, що 18 серпня відбулася перша репетиція параду з нагоди 30-річчя Незалежності України у центрі Києва.

Вона почалася з криків "Слава Україні" та відомої футбольної кричалки про російського президента Володимира Путіна. На відео видно, як військові строєм марширують столичним Хрещатиком та співають легендарну пісеньку "Путін х**ло".
 

Читайте також
"Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) "Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло". "Журналістка" погрожуює розривом відносин.
У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео) У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео)
Під час першої репетиції військового параду до Дня Незалежності в Києві військові хором під звук барабанів заспівали відому пісню про президента Російської Федерації - "Путін х**ло".
Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео) Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео)
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний не зовсім підтримав виконання виконання кричалки про Путіна під час репетицій військового параду на Хрещатику.
Loading...
Load next