Українка після перемоги над росіянкою станцювала гопак (відео)

Українка після перемоги над росіянкою станцювала гопак (відео)
Загалом українська збірна здобула на чемпіонаті Європи 23 медалі з 29 можливих.

Українка Кіра Макогоненко стала чемпіонкою Європи з боксу в своїй віковій категорії. У фіналі турніру, який проходив у Сараєво, 13-річна спортсменка перемогла росіянку. Після завершення поєдинку дівчина повернулася в ринг і станцювала гопак.

До того ж не скорочену версію, яку практикують борець греко-римського стилю Жан Беленюк і боксер Олександр Усик, а розширену. 

Загалом чемпіонаті Європи з боксу серед юнаків та дівчат українська збірна здобула сім золотих, дев’ять срібних та сім бронзових медалей. 

Про це повідомила Федерація боксу України.

Зазначається, що відкриттям змагань стала спортсменка з Дніпра Анастасія Таран, яка виступала у ваговій категорії до 60 кілограмів. У фінальному бою вона нокаутувала суперницю з Польщі та зрештою була визнана найкращою боксеркою змагань.

Змагання проходили у Боснії і Герцоговині з 12-го по 20 серпня. У них виступили 274 боксери з 25 країн (вік спортсменів — 13−14 років).

 

Читайте також
У Токіо урочисто відкриють Паралімпійські ігри: вони триватимуть 12 днів У Токіо урочисто відкриють Паралімпійські ігри: вони триватимуть 12 днів
Для національної паралімпійської збірної України дуже символічно, що XVI літні Паралімпійські ігри розпочнуться в День 30-річчя Незалежності України.
Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео) Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео)
Бій Усик - Джошуа за звання чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO пройшов усі 12 раундів. На арені Tottenham Hotspur на битву Усика з Джошуа прийшло подивитися близько 67 тисячі глядачів.
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
Loading...
Load next