Український боксер суперважкої ваги Вихрист достроково переміг американця Маршалла (відео)

Український боксер суперважкої ваги Вихрист достроково переміг американця Маршалла (відео)
Українець на прізвисько Віктор Фауст в другому раунді відправив суперника в нокдаун, а у третьому раунді був зафіксований нокаут. Вихрист здобув 8-му перемогу на профі-рингу (6 з них нокаутом).

Український боксер суперважкої ваги Віктор Вихрист достроково переміг американця Майка Маршалла. Вихрист залишається непереможеним боксером.

Про це повідомляє 24 канал. 

Зі старту поєдинку українець, який має прізвисько Фауст, заволодів ініціативою, методично влучаючи по супернику. Уже з другої трихвилинки бій перейшов у одностороннє побиття американського боксера.

Зокрема, Маршалл побував у нокдауні, але достояв до гонгу, а от у третій трихвилинці, після того, як американець ще двічі впав на канвас рингу, арбітр прийняв рішення зупинити поєдинок та присудити Віктору перемогу технічним нокаутом.

Бій відбувся в Лас-Вегасі в андеркарді чемпіонського поєдинку між Тайсоном Ф'юрі і Деонтей Уайлдером.

Таким чином, Вихрист продовжує зберігати "бездоганну" статистику в професійній кар'єрі, здобувши вже восьму перемогу після дебюту на профірингу в лютому минулого року.

Читайте також
Усик увійшов до списку кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (відео) Усик увійшов до списку кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (відео)
У рейтингу суперважковаговиків Усик за версією сайту  BoxRec розташувався на першій сходинці.
Ювілейна перемога: українець Богачук нокаутував американця (відео) Ювілейна перемога: українець Богачук нокаутував американця (відео)
Для 26-річного Богачука ця перемога стала 20-ю на професійному рингу. Всі поєдинки уродженець Вінниці виграв достроково.
"Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео) "Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео)
Бій став головним у вечорі боксу в Лондоні – оскільки боксери боролися за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.
Loading...
Load next