Український боксер Усик проводить першу пресконференцію після бою з Джошуа (відео)

Український боксер Усик проводить першу пресконференцію після бою з Джошуа (відео)
Напередодні Усик повернувся в Україну після перемоги над британцем Ентоні Джошуа в Лондоні. Усі свої бої Усик провів без жодної поразки, в тому числі із британським боксером - виграв усі 19 боїв, з яких 13 завершив нокаутом.

Напередодні український боксер Олександр Усик повернувся в Україну після того, як у Лондоні здолав британця Ентоні Джошуа і став чемпіоном світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. На стадіоні Тоттенхем Хотспу у Лондоні у суботу, 25 вересня, боксер здолав британця, який 4 роки тому переміг Володимира Кличка та відібрав у нього чемпіонські титули. Тепер завдяки Усику вони знову повернулись в Україну.

Новий чемпіон світу в супертяжах, за версією WBA, WBO, IBF і IBO прилетів з Лондона до Києва о 00:35 вночі 27 вересня.

Сьогодні, 28 вересня, після повернення в Україну Олександр Усик проводить пресконференцію

Що відчував після здобуття титулу чемпіона світу?

Нічого не змінилося після чемпіонства. Коли я вийшов у ринг, вже стояв у кутку і оголосили Ентоні (Джошуа). Я дивлюся на стадіон - багато людей, ліхтарики, кажу своїй команді: "те, що відбувається всередині і навколо мене, це я уявляв, засинаючи, кілька років тому, коли готувався до інших поєдинків. Я широкими очима дивився на все це, - наголосив Усик.

Нагадаємо, що ексчемпіон світу з боксу за трьома престижними версіями британець Ентоні Джошуа хоче провести бій-реванш проти українця Олександра Усика. Перед грандіозним боєм стало відомо, що у разі поразки британець отримає можливість повернути свої пояси в реванші Усик - Джошуа, оскільки в контракті на перший бій прописаний пункт про обов'язковий повторний поєдинок. Зокрема, цю ж інформацію напередодні бою підтвердив й сам Ентоні Джошуа.

Також, після здобутої перемоги Усик увійшов до списку кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. У рейтингу суперважковаговиків Усик за версією сайту  BoxRec розташувався на першій сходинці.

Читайте також
"Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео) "Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео)
Бій став головним у вечорі боксу в Лондоні – оскільки боксери боролися за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.
Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео) Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео)
Бій Усик - Джошуа за звання чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO пройшов усі 12 раундів. На арені Tottenham Hotspur на битву Усика з Джошуа прийшло подивитися близько 67 тисячі глядачів.
"Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео) "Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео)
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO британець Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) напередодні бою з Олександром Усиком (18-0, 13 KO) вирішив залякати українця. Однак, українського боксера це не лякає.
Loading...
Load next